Szegedi ArcokVideo365

19 éves, földeáki lány képviseli Magyarországot a Top Model of the World szépségversenyen Egyiptomban

Azt mindig is tudtuk, hogy Magyarország legszebb lányai Szegeden élnek, az állításunkat ezentúl Földeákkal is ki kell, hogy egészítsük. A TV2 Mokka műsorában vendégeskedett Fásy Ádám, a Top Model of the World magyarországi versenyének licenctulajdonosa, és a makói születésű, Földeákon élő szőkeség, Palócz Léna, aki hazánkat fogja képviselni a világversenyen. 

Fásy Ádám felfedezettje, Palócz Léna még csak 19 éves, és nemrég kezdte a modellkarrierjét. A világversenyen tervei szerint nemcsak a szépségét, hanem a tehetségét is lesz lehetősége megmutatni, a modell Johannes Brahms V. Magyar Táncát szeretné előadni. A szépség szüleivel él Földeákon és egy magán zeneiskolában klasszikus klarinét szakon tanul. Egészen kicsi lányként, 7 évesen kezdett el zenét tanulni, mára már a helyi fúvós zenekarban játszik.

A szépség nemrég a Makó TV-nek számolt be arról, hogy keményen edz a megmérettetésre, hogy a legjobb formáját tudja bemutatni az Egyiptomban megrendezésre kerülő találkozón:

A Top Model of the World 2022-es szépségversenyére eddig több mint 50 ország jelentkezett, de általában kétszer ennyi nemzet képviselteti magát. 

Fotók: Blikk.hu, MakóHíradó.hu

Forrás: TV2, Life.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb