Mindenmás

Napi pakk: indul az első maszk-mentes hétfő Szegeden, még a hó is szállingózhat!

Nagy nap a mai: maszk és védettségi (na jó, oltottsági) igazolvány mentesen megy tovább a nagybetűs élet, egy kicsit minden szabadabb lesz. Indul a hétfő, öltözz fel rétegesen (vicces, de annak dacára, hogy március van, Szegeden éppen -2 fok van) és kerüld el a Stefániát!

Kezdjük a ma reggeli Szeged365 Napi Pakkot a névnaposokkal:

  • Tamás,
  • Tomaj, Isten éltessen Benneteket!

VICCES, DE AKÁR MÉG HAVAZÁS IS JÖHET MA

Fagyos reggeleket, nem éppen tavaszi nappalokat, elszórt hózáporokat és záporokat hoz a hét első fele – írja jelentésében az Időkép. Az északias áramlás hatására még mindig nem érkezik meg az igazi tavasz, továbbra is hideg, sarkvidéki eredetű légtömeg áramlik hazánk fölé.

Hétfőn napközben sok felhő lesz az égen, csak kevés helyen számíthatunk hosszabb napos időszakokra. Szeged térségében – avagy délen, délkeleten – elszórtan még hószállingózás, gyenge hózápor, illetve jelentéktelen havas eső is előfordulhat. 

Fagyos a reggel, most épp -2 van Szegeden, de napközben már 2-7 fok közötti hőmérsékletet mérhetünk.

VISZLÁT, MASZK!

Csütörtökön Gulyás Gergely jelentette be, hogy mától megszűnik a kötelező maszkviselés, egyben a védettségi igazolványhoz köthető szabályrendszer. A pontos részletekkel a hamarosan érkező Szeged365 Kisokosban jövünk!

AUTÓVAL MÉSZ? KERÜLD EL A STEFÁNIÁT!

Folytatódnak a megkezdett munkálatok a Stefánián, most épp az útépítést folytatja a kivitelező vállalat, és a pályaszerkezet cseréjét is elvégzik – adta hírül a Szeged Pólus. Mint közleményükben írták, forgalomkorlátozásra kell számítani a színházi körforgalomnál, valamint a Dózsa György utca és a Kazinczy utca közötti részét is lezárják. A munkálatok várhatóan április közepéig tartanak majd. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb