Sport

Szívmelengető: Bende adta át a 330-as mezt Bánhidi Bencének a PICK Arénában

Nagy kedvenc a Szeged365 olvasók körében Várkonyi Bende, az imádni való, három éves szegedi kisfiú, aki nyitott gerinccel született, azonban szüleivel – Beával és Gáborral – együtt nem adja fel, kis hős módjára küzd a gyógyulásért. Szombat este, a PICK Arénában tartott Pick-Fradi meccsen ismét Bendén volt a világ (és az aréna) szeme: ő volt az, aki a mérkőzést megelőzően átadhatta Bánhidi Bencének a 330-as számú mezt.

Ha lemaradtál volna a történtekről: izzasztó főpróbát tartott a Montpellier HB elleni EHF Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a Pick, akik a Fradi ellen léptek pályára itthon. Vastapssal indult a találkozó, a bemutatás után Bánhidi Bencét köszöntötték, a Kékek kapitánya immár a legeredményesebb PICK-játékos a BL-ben, jelenleg 330 (!!) találatnál jár. Ennek apropóján szerveztek a kapitánynak egy szívhezszóló meglepetést, Várkonyi Bende – aki már három évesen oszlopos tagja a Pick-drukker közösségnek – az apukája társaságában adta át a 330-as feliratú kék mezt, amelyet Bence boldogan emelt a magasba. 

Bejött Bende ajándéka, Bence csak úgy szórta a gólokat a meccsen:

Ha esetleg még nem olvastál volna a szegediek kis Hőséről, itt most aztán bepótolhatod, íme egy Szeged365 interjú 2021-ből és egy újabb, már 2022-ből, a főszerepben természetesen Várkonyi Bendével:

Fotók: Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Study in Africa
'Fel a tetejéhez' gomb