Kikapcs

Majka a szegedi koncertjét követően ment neki Gődénynek: “Hogy a büdös p@csába alszol Te?”

Alaposan kiverte a biztosítékot Majkánál a Normális Élet Pártjának pénteki közleménye, amelyben Oroszország mellett kiállva azt írták, az ukránok is megsértették a békét, és a NATO provokálja Oroszországot. A műsorvezető, dalszövegíró, rapper a péntek esti, szegedi koncertjét követően üzent Gődény Györgynek.

Pénteken közleményt adott ki Gődény György pártja az orosz–ukrán háború kapcsán, amelyben a Normális Élet Pártja:

  • sajnálatosnak nevezte, hogy mindenki úgy beszél a békéről Magyarországon, mintha azt egyedül Oroszország sértette volna meg, szerintük ugyanis ezt az ukránok is megtették az orosz etnikum elleni agresszióval. 
  • Mint írták, a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatják, elsősorban azt, hogy „garanciák szülessenek arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal “szembeni katonai akciókat”, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai voltak,
  • valamint Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz.”
  • Gődényék hangsúlyozták, támogatják a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját.
  • Közleményük azzal zárult, hogy megértik az orosz fél aggodalmát is Ukrajna NATO-csatlakozásával kapcsolatban, és elítélik, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot.

“Gődény!! Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki. Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj, uszíts” – írta kirohanósra sikerült Facebook posztjában Majka, melyet azt követően tett ki, hogy a szegedi Városi Sportsarnokban adott egy telt házas koncertet.

“Mi jöhet még? Holnaptól a kamu táplálékkiegészítőid mellé jódtablettát is elkezdenél árulni? Hogy a francba tud egyáltalán bármilyen normális cég is azonosulni veled? Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az észszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy, aki az igazi birkáknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserébe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké…. És most?” – folytatta a pár éve a társával a SZIN-en szakító ózdi rapper, aki a poszt végén egyenesen azt írta,

“A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét.”

Majka egyébként hobbiból gyakran nekimegy más ismert arcoknak, a Covid első hulláma idején például a szegedi Czutor Zoliba állt bele páros lábbal:

A nem éppen szépirodalmi nyelvezetű bejegyzést IDE kattintva találod meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวกีฬา
'Fel a tetejéhez' gomb