Mindenmás

Újra megtörtént: a Boldogasszony sugárúton karambolozott a tram-train

A sors ismétli önmagát: nem is olyan régen, januárban, a Boldogasszony sugárút és a Liliom utca találkozásánál rongyolt bele egy BMW a tram-train-be. Ma délután pedig 14 és 15 óra között szinte ugyanezen a helyen egy személyautóval ütközött a tram-train a Boldogasszony sugárút és a Galamb utca kereszteződésében, tudtuk meg Olvasónktól, Zolitól.

Az SZKT tájékoztatása szerint pótlóbuszok közlekednek az Anna kút és Szeged vasútállomás között. A változás az 1-es, 2-es villamosok és a tram-train vonalát érintik.

A Mávinform közleménye szerint a Szeged vasútállomásról Hódmezővásárhely vasútállomásra 14:32-kor elindult tram-train járattal ütközött egy személygépkocsi Szegeden, a Galamb utcánál. A tram-train járaton nem sérültek meg az utasok. A szerelvény nem közlekedik tovább. A vasútvillamosok a helyszínelés ideje Szeged, Anna-kút és Hódmezővásárhely vasútállomás között közlekednek, ezért a Szeged és Hódmezővásárhely között a tram-train járatok utasai hosszabb eljutási időkre számíthatnak.

Óvatosan közlekedjetek az érintett szakaszon, vigyázzatok magatokra!

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A fotót köszönjük Zolinak!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb