Mindenmás

Huszonnégy óra alatt kézre került a táskatolvaj

Nem sokáig örülhetett a zsákmányának az a férfi, aki kitépte egy idős hölgy kezéből a táskáját, amiben az eset idején történetesen több százezer forint is lapult. A szegedi rendőrök azonnal nyomozni kezdtek és már kattant is a bilincs az elkövető csuklóján.

A szegedi rendőrök huszonnégy óra alatt azonosítottak és elfogtak egy férfit, aki elvette egy idős nő értékeit Kiskundorozsmán. A rendőrségre 2022. március 16-án délben érkezett bejelentés, hogy a Széksósi úton egy ismeretlen kitépte a sértett kezéből kézitáskáját, amelyben több százezer forintot és személyes okmányokat tartott. Az elkövető a cselekményt követően a helyszínről elmenekült.

A nyomozók a körzeti megbízottakkal együttműködve a hely-és személyismeretüknek köszönhetően rövid időn belül azonosították a 30 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt 2022. március 17-én kora délután egy szegedi panzióban fogták el, akit a rendőrkapitányságra előállítottak.

A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták és őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását. Az eljárás során a bűncselekményből származó vagyonvisszaszerzés érdekében a rendőrök, mintegy 200 ezer forint értékben készpénzt és karórát foglaltak le a gyanúsítottól. Ellene kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb