Mindenmás

A villamossínen karambolozott két autó a József Attila sugárúton (frissítve)

Baleset történt a József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződésében, a villamossíneken hétfő délelőtt 11 óra előtt. A karambolhoz nem kellett villamos, mint Kerepes Tamástól, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk, két autó ütközött egymással a síneken.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

Ami már biztos:

  • a baleset “anyagi káros”, magyarán, nem történt komolyabb személyi sérülés,
  • viszont hatással van a villamos-közlekedésre, az SZKT-tól úgy értesültünk, a 3, 3F és 4-es villamosok vonalán is fennakadás van.

A karambol okai még nem tisztázottak.

FRISSÍTVE: ÚJRAINDULT A FORGALOM

“Már gond nélkül járnak a villamosok. Volt egy kis fennakadás, de kb. 3 perc késést okozott. Legalább is, én most robogtam el az említett szakaszon a 4-es villamoson és semmi gond nem volt” – írta 11:10 környékén Enikő nevű kommentelőnk, vele párhuzamosan az SZKT is hírül adta, hogy gond nélkül indult újra a villamosforgalom, ismét a megszokott menetrend szerint közlekednek a járatok.

ELÁTKOZOTT KERESZTEZŐDÉS? VAGY CSAK FIGYELMETLENEK VAGYUNK?

Nem ez az első baleset a József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződésében, korábban azon a “toplistán” is előkelő helyen végzett, amelyet a Szeged365 olvasóinak segítségével, a szegedi autósok tapasztalataira hagyatkozva állítottunk össze a város leginkább balesetveszélyes szakaszairól.

Íme a lista, sok-sok helyszíni fotóval:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb