Blog

Fejre álltunk, kész, vége: saját magáról küldött lejárató anyagot a Kétfarkú Kutyák szegedi jelöltje

Másfél hét múlva érkezik a 2022-es országgyűlési választás, a két szekértábor – és a kisebb pártok – már a létező összes kommunikációs taktikát bevetette a választók szimpátiájáért folytatott versenyben, de olyat, mint a mai közlemény, még tényleg nem láttunk. Küldött egy e-mailt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik szegedi képviselőjelöltje, amelyben

saját magát szeretné lejáratni.

Sírtunk.

Feküdtünk.

…és persze nem bírtuk ki, lehoztuk.

A szóban forgó jelöltet Tóth-Benedek Csanádnak hívják és a Csongrád-Csanád megye 2 – es választókerületben indul, amelybe Szeged egy része mellett többek között Mórahalom, Ásotthalom, Pusztamérges, Röszke és Bordány is tartozik. A szóban forgó MKKP jelölt

  • a Fidesz-KDNP jelölt Mihálffy-Bélával,
  • a MEMO-s Gonda Benjamin Norberttel,
  • a Mi Hazánk – os Toroczkai Lászlóval,
  • az Egységben Magyarországért – jelölt Mihálik Edvinnel,
  • és a Normális Párt színeiben induló Lévainé dr. Kovács Mariannal csap össze április 3-án.

A jelölt közleményét az alábbiakban közöljük, változtatás nélkül:

“A két farok megvan, de hol vannak a kutyák?!

Nagy a baj a Magyar Kétfarkú Kutya Párt háza táján. A párt szegedi 2-es körzetben induló jelöltjéről, Tóth-Benedek Csanádról lapunknak leleplező fényképeket juttatott el egy olvasónk, amiből kiderül, hogy évek óta két macskával él együtt.


Mitöbb, a képek tanúsága szerint nem egyszerűen csak együtt él, de igen bensőséges viszonyt ápol velük. A kapcsolatot a külvilág elől igyekeztek eltitkolni, ami azért is nyilvánvaló, mert a macskákkal eddig sosem mutatkozott nyilvánosan a képviselőjelölt.


Egy neve elhallgatását kérő állatorvos kérdésünkre elmondta, hogy ő már több éve tud erről a kétes viszonyról, hiszen a két macska több ízben megfordult nála kezelésen. A macskákról elmondta továbbá, hogy mind a két állat egészséges, ivartalanított és oltott. Telefonon kerestük Tóth-Benedek Csanádot, aki miután megtudta, miért hívjuk, “nem válaszolok” kíséretében lerakta a telefont, és azóta sem elérhető. Lapunk megkereste a párt vezetését is, azonban egyelőre nem kaptunk tőlük választ arra a kérdésre, hogy tervezik-e a botrány kirobbanása után jelöltjük visszaléptetését.” 

Tóth-Benedek Csanád pár leleplező fotót is küldött a közlemény mellé:

A közlemény itt ér véget, a választás közeleg, mi pedig igyekszünk továbbra is propaganda-mentesen, középről, a sárdobálásban részt nem vállalva informálni a szegedieket a legfontosabb történésekről. Mint ígértük, továbbra sem jelenítünk meg politikai hirdetéseket a Szeged365.hu-n.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Anya Fernald
'Fel a tetejéhez' gomb