Mindenmás

Több baleset az M5-ösön: egy embert a tűzoltóknak kellett kiemelni az egyik járműből (frissítve)

Eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze március 24-én 11 óra 10 perc körül az M5-ös autópályán, a Szegedről a főváros felé vezető oldalon, a 17-es kilométerszelvénynél – olvasható a rendőrség honlapján. Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint a baleset során személyi sérülés is történt.

A katasztrófavédelem ugyanakkor azt írja, hogy egy embert a fővárosi hivatásos tűzoltók emeltek ki az egyik járműből, és átadták őt a mentőknek. Kiemelték: ettől a helyszíntől háromszáz méterre egy másik baleset is történt. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az utat, a járműforgalmat az M51 főútra terelik, így a balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani.

SÚLYOS BALESET VAN A 45-ÖSÖN IS

Kamionnal ütközött egy személyautó a 45-ösön, a 4-es kilométernél délelőtt 11 után. Jelenleg félpályás az útzár, a rendőrség információs rendszere szerint két órás helyszínelésre kell számítani. Részletek itt:

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

FRISSÍTVE (13:35): ISMÉT ZAVARTALAN A FORGALOM

A rendőrség közleménye szerint ismét zavartalanul halad a forgalom a főváros felé vezető oldalon. Mint írják, a rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben négy ember könnyebben megsérült. A helyszíni szemlét és a műszaki mentést befejezték, ezért a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb