Mindenmás

Bombariadó volt az egyik szegedi bevásárlóközpontban (frissítve)

Szerdán kora este bombariadó miatt ürítették ki az egyik bevásárlóközpontot Szegeden – írta Judit nevű olvasónk szerkesztőségünknek, amit a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősített. Mint kiderült, nem csak a városunkban volt adott ez a helyzet, hanem országszerte több bevásárlóközpontot is kiürítettek: Szeged mellett Budapesten, Pécsett, Győrben és Debrecenben is. Információink szerint ezzel egyidőben nem csak a bevásárlóközpontot zárták le Szegeden, hanem a Klauzál téri Sberbank épületét is.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy egy bejelentés után, a rendőrök nagy erőkkel kivonultak a helyszínre, majd a szegedi bevásárlóközpontot teljesen kiürítették, mindenki elhagyta az épületet. Információink szerint ugyanígy jártak el a Budapesten, Pécsett, Győrben és Debrecenben is.

FRISSÍTVE: ÁTVIZSGÁLTÁK AZ ÉPÜLETET, NEM VOLT BOMBA

A rendőrség cikkünk megjelenését követően nem sokkal végzett az épület átvizsgálásával, megállapították, hogy a bombával kapcsolatos bejelentés nem volt valós.

LEGUTÓBB TAVALY AUGUSZTUSBAN VOLT BOMBARIADÓ SZEGEDEN

Tavaly augusztusban volt legutóbb bombariadó Szegeden. Akkor elkapták a fenyegetőzőt:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: lsm99
'Fel a tetejéhez' gomb