Mindenmás

Dupla baleset az M5-ösön: először egy kamion és egy mikrobusz, majd további két kamion durrant össze a főváros felé vezető oldalon

Csütörtökön délután kettő óra előtt két baleset is történt az M5-ös autópályán, mindez két kilométeren belül. Mind a két karambol a Szegedről a főváros felé vezető oldalon történt. A rendőrség közleménye szerint a 33+900 km szelvényben egy kamion és egy mikrobusz, a 35+200 km szelvényben két kamion ütközött össze. 

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A rendőrség kiemelte, hogy az előbbinél hárman sérültek, az utóbbi helyszínről pedig egy embert kellett kórházba vinni. A helyszíni, valamint a mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszon sávzárásra, torlódásra kell számítani. A rendőrök a munkálatok előrehaladtával fokozatosan teszik majd szabaddá az utat, illetve a forgalom az inárcsi pihenőhelyen keresztül terelve haladhat.

AZ EGYIK JÁRMŰBE BESZORUL A SOFŐR

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a második balesetnél az egyik jármű egy autószállító kamion, míg a másik egy kamiont vontató kamionmentő volt. A balesethez a dabasi és a fővárosi hivatásos tűzoltókat, és egy tűzoltódarut riasztottak. A hátsó járműbe beszorult sofőrt a tűzoltók emelik ki, a mentők kiérkezését követően.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb