Mindenmás

Napi pakk: nem ússzuk meg szárazon a pénteket sem, Csillagbázis-avató lesz ma Szegeden

Bolondok napján megtréfál a tavasz bennünket, ugyanis egy újabb esős napra ébredhettünk ma Szegeden, de akár még a hó is eshet! Annak viszont örülhetünk, hogy végre itt a péntek, már csak ezt az egy napot kell kibírni a melóban, aztán jöhet a hétvége! Ezen a napon született Puskás Ferenc és Csillagbázis -avató is lesz ma. Készíts egy jó kávét, és vesd bele magad a péntekbe a Szeged365-tel!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Hugó, Pál, és Urbán nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van Bolondok napja.
  • 95 éve, 1927-ben ezen a napon született Puskás Ferenc futballista, a legendás Aranycsapat tagja.
Fotó: keszichannel.hu
  • 129 éve, 1893 – ban hivatalossá vált a közép-európai idő, GMT+1.
  • 46 éve, 1976 – ban Steve Jobs, Steve Wozniak és Ronald Wayne megalapították az Apple Computert.

ELŐBB ZIVATAR, MAJD HAVAZÁS IS LEHET MA SZEGEDEN

Pénteken is velünk marad a csapadékos, záporokban gazdag időjárás. Az előrejelzések szerint főként keleten alakulhatnak ki záporok, helyenként zivatarok, így akár megdörrenhet az ég is Szegeden. Többfelé élénk, erős lesz a szél. Hajnalban 9, majd napközben 17 fok várható.

CSILLAGBÁZIS-AVATÓ LESZ MA SZEGEDEN

“Naptávcső a Napfény Városában! Bolygóösvény! A Nagytávcső nagy felújítása!” – írta péntekre, Szegedre meghirdetett Facebook eseményében a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Mivel nem tudtuk eldönteni, hogy a Szegeden virító “örök élet + 20 év” táblákhoz és a Móra Ferenc Múzeumhoz meghirdetett “Ingyen Sör Fesztivál” – hoz hasonló politikai ökörködésről van szó, vagy esetleg tényleg az van, hogy pénzt nyert a Szegedi Csillagvizsgáló, rákérdeztünk az illetékeseknél.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb