Sport

Az első félidő elúszott, de a másodikban már nem volt kérdés: Kecskeméten győzött a PICK Szeged

Hosszú utazás után ismét idegenben játszott a PICK Szeged, akik szombat délután a Kecskeméti TE-Piroska szörp otthonában hangoltak a Flensburg elleni, jövő heti meccsükre. Az első félidő annyira szoros lett, hogy egyetlen góllal, de behúzta az újonc Kecskemét, a másodikban azonban magára talált a szegedi csapat.

Mint Rosta Miklós elemezte a mérkőzést követően, nem kezdtek jól, nem koncentráltak eléggé a lövéseknél és a védekezésbe is hibák csúsztak, a Kecskemét pedig ezt kihasználta. “Gratulálok nekik, nagyszerű meccset játszottak. Össze kell kapnunk magunkat, ezen dolgozunk” – nyilatkozta a Pickhandball-nak Rosta, amit Pastor mester azzal egészített ki, hogy nehéz úgy játszani, hogy hosszú utazás után ismét idegenben játszottak. “Hiányzik a koncentráció ahhoz, hogy jól tudjunk hetente kétszer jól teljesíteni” – magyarázta a csapat vezetőedzője.

Kecskeméti TE-Piroska szörp-PICK Szeged 31-34 (15-16)
K&H férfi kézilabda liga, 20. forduló, Kecskemét, Messzi István sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Haskó, Natkai.
Kecskemét: Marczika – Enomoto 5, Országh 4, Simon 9, Szrnka 2, Vetési 3, Horváth 3. Csere: Deményi (kapus), Mazák, Karai 1, Hiramoto 3, Csordás, Szeverényi 1, Forgács.  Vezetőedző: Bencze József.
PICK Szeged: Alilovic – Sostaric 4/1, Henigman, Rosta 7, Martin, Bodó 4, Blonz 1. Csere: Mikler (kapus), Tönnesen 6, Garciandía 4, Gaber, Mackovsek, Bombac 4, Frimmel 1, Radivojevics 4/1.  Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 2/0, ill. 2/2
Hétméteres: 6, ill. 4 perc.

A Kékek legközelebb április 7-én (csütörtök) 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligájában a német SG Flensburg-Handewitt együttesét fogadják a PICK Arénában.

Forrás: Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb