GasztroVideo365

Speed Test alá vetettük a Rozmaring látványkonyháját: kiderült, hogy tényleg olyan gyorsak-e, mint azt mondják

Tavaszias meleggel és napsütéssel indult a hét Szegeden, viszont valahogy úrrá lett rajtunk az unalom. Pedig, a szokásos délelőtti tempó mellett minden megvolt, ami egy hétfői melós starthoz kell: kávé lefőz, egy kis csacsogás, majd vissza az asztalhoz. Miközben azon gondolkodtunk, hogy mit rendeljünk ezen a napon a Rozmaringból, eszünkbe jutott egy ötlet: ha már olyan sokszor eszünk náluk, akkor miért ne köthetnénk össze a kellemest a hasznossal, és dobhatnánk fel a hetet egy kis izgalommal? Így határoztuk el, Speed Test alá vetjük az Árkád Szeged egyetlen látványkonyháját, és rálesünk arra, hogy tényleg olyan gyorsak-e, mint azt állítják.

A la carte, prémium és FitFood menü – ez csak pár, a szegedi Rozmaring naponta elérhető kínálatából, így a választékkal soha nem is volt gondunk, viszont a gyorsaság az más tészta. Ezt még soha nem teszteltük egyik étteremnél sem, így izgalmas napoknak néztünk elébe. Tehát, adott volt a feladat, azt számoltuk, hogy rendeléstől számítva mennyi idő kell a Rozmaring futárának, hogy az Árkádból a Kárász utcai irodánkba érjen. Előzetesen annyit elárulnánk, hogy ez elég széles skálán mozgott, de inkább nem húzzuk az időt tovább.

VOLT, HOGY 30 PERC SEM KELLETT A FUTÁRNAK

Szépen és becsületesen, napokra lebontva mértük az időt a futárnál, és hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem szurkoltunk neki minden nap. De, beszéljenek helyettünk inkább a számok.

  • Hétfő: mint minden alkalommal, most is öt adag ebédet rendeltünk a menükínálatuk alapján. Kicsit sokalltuk, de végül 51 perc kellett a rendeléstől számítva arra várni, hogy az ebédünk az asztalon landoljon. Ennyi idő volt az Árkád Szeged – Kárász utca táv. A futár elmondása szerint rajtunk kívül egy kalap alatt még vagy 3-4 helyre szállította ki az ebédet. Egyébként látszott is rajta a nagy hajtás.
  • Kedd: 32 perc. Rekordot döntött rögtön a második napon a srác! Ezt egy nagyon barátságos várakozási időnek könyveltük el, mert ha valaki éhes, akkor bizony a leggyötrelmesebb a várakozás.
  • Szerda: 41 perc. Még ezt is elég korrektnek találtuk, és jót is ebédeltünk.
  • Csütörtök: 29 perc. Újabb rekord! Ez aztán tényleg villámgyors volt, hiszen sok helyen ennyi időt az ember a helyszíni fogyasztásnál vár, nem a kiszállításnál.
  • Péntek: 48 perc. A csütörtöki rekord után ez egy picit soknak tűnt, de azért még ez is bőven egy órán belül van, szóval nem csalódtunk.

Összességében elégedettek voltunk a kiszállítással, az ebéddel pedig főleg. Igazság szerint régóta eszünk náluk is, tehát bocsássatok meg, ha egy kicsit elfogultak voltunk csak azért, mert ez egy PR cikk. Tettük mindezt büszkén, hiszen tényleg minőségi, és laktató ebédet kaptunk tőlük minden nap.

Meghoztuk az étvágyad és tesztelnéd őket? Itt találod a Rozmaring csapatát:

Rozmaring Ételbár és a la carte látványkonyha

ÁRKÁD Szeged ételudvar

Házhoz szállítás, rendelés: IDE kattintva

Operatőr: Magyar Andor

Fotó: Szűcs Péter

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb