Közélet

Így szavaztak a szegedi jelöltek: Mihálffy-Mihálik-Bartók már kész, Szabó felkészül, Lázár dacolt a rossz idővel

Orbán Viktor kora reggel, Márki-Zay Péter délelőtt 10-kor voksolt, közben a szegedi jelöltek is urnához vonultak. Mutatjuk, ki, hogyan szavazott a két szegedi érintettségű választókerület jelöltjei közül!

MIHÁLFFY BÉLA: BÉKÉRŐL ÉS BIZTONSÁGRÓL KELL DÖNTENÜNK

“A mai választásnak minden korábbinál nagyobb tétje van, hiszen békéről és biztonságról kell döntenünk. Rendkívüli időket élünk, amikor a nyugalom, a tapasztalat és a kiszámíthatóság a legfontosabb erények. Emellett meg kell védenünk az elmúlt 12 év eredményeit és döntenünk kell arról, hogy Magyarország továbbra is előre menjen, vagy visszaforduljon a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba” – írja közösségi média oldalán Mihálffy Béla, a Csongrád-Csanád megye kettes választókerület Fidesz-KDNP jelöltje, aki Kiskundorozsmán voksolt.

MIHÁLIK EDVIN: ÉN MÁR SZAVAZTAM

“Én már szavaztam! Minden szavazat számít, vegyenek részt a választáson önök is! Támogassák az ellenzék közös listáját és a közös egyéni jelölteket! Se hó, se eső, se szél nem állíthatja meg a kormányváltást! Hajrá ellenzék!” – írta Mihálffy riválisa, Mihálik Edvin. A két jelölt párharcát egyébként nagyon szorosra saccolja az ellenzéki Taktikaiszavazás interaktív térképe is, izgalmas meccs jön a kettesben.

BARTÓK CSABA: VÉDJÜK MEG A BÉKÉT!

Bartók Csaba a Dózsa György Általános Iskolában voksolt, előtte pedig egy Facebook videóban a Dóm térről jelentkezett. “Védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát” – hangoztatta a Csongrád-Csanád megye egyes választókerület Fidesz-KDNP jelöltje.

SZABÓ SÁNDORRÓL MÉG NINCS HÍR

Szabó Sándor voksolásáról még nincs információnk, az egyes választókerület ellenzéki indulója annyit írt a közösségi média oldalára, hogy “Ma kezünkben van a sorsunk, ma dönthetünk a jövőnkről! Vegyél részt a szavazáson!”

LÁZÁR JÁNOS: “DACOLJANAK A LEJÁRATÓ KAMPÁNNYAL ÉS A ROSSZ IDŐVEL”

“A békére és a biztonságra szavaztam. Magyarországnak komoly és stabil kormányra van szüksége, amely garantálja, hogy kimaradunk a háborúból. Amely azért dolgozik, hogy a válságos időkben is működni tudjon a gazdaság, hogy az emberek biztonsága ne kerüljön veszélybe. Ma arra is szavaztam, hogy legyen jobb vidéken élni. Hogy érvényt szerezzünk annak a programnak, amely több fejlesztést biztosít a vidéki településeknek és több lehetőséget a vidéki embereknek” – írta oldalán Lázár János, aki feleségével és fiával ment szavazni. “Arra kérem Önöket, hogy ma mindenképp menjenek el szavazni, dacoljanak a lejárató kampánnyal és a rossz idővel is” – zárta sorait.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb