Közélet

Márki-Zay érvénytelenül voksolt, hatalmas meccs várható Lázár és MZP választókerületében

A legutóbbi, reggel 9-es részvételi adatok megyénkénti lebontásából az látszik, hogy Csongrád-Csanád megye az eddigi negyedik legaktívabb, azon belül pedig különösen nagy összecsapás várható a Lázár János és Márki-Zay Péter neveivel fémjelzett 4-es választókerületben:

  • Csongrád-Csanád megyében a részvételi arány alapból magas, 11,13 százalék volt,
  • viszont a 4-es számú választókerületében, ahol Márki-Zay Péter és Lázár János csap össze, kiugróan magas, 13,29 százalékos a részvétel. 

LÁZÁR JÁNOS: A BÉKÉRE ÉS BIZTONSÁGRA SZAVAZTAM

“A békére és a biztonságra szavaztam. Magyarországnak komoly és stabil kormányra van szüksége, amely garantálja, hogy kimaradunk a háborúból. Amely azért dolgozik, hogy a válságos időkben is működni tudjon a gazdaság, hogy az emberek biztonsága ne kerüljön veszélybe. Ma arra is szavaztam, hogy legyen jobb vidéken élni. Hogy érvényt szerezzünk annak a programnak, amely több fejlesztést biztosít a vidéki településeknek és több lehetőséget a vidéki embereknek” – írta oldalán Lázár János, aki feleségével és fiával ment szavazni. “Arra kérem Önöket, hogy ma mindenképp menjenek el szavazni, dacoljanak a lejárató kampánnyal és a rossz idővel is” – zárta sorait.

MÁRKI-ZAY ÉRVÉNYTELENÜL SZAVAZOTT

Hódmezővásárhely polgármestere, Lázár János és Orbán Viktor együttes kihívója némi sorban állást követően voksolt Hódmezővásárhelyen a felesége és gyermekei körében, majd a helyszínen megmutatta a jelenlévőknek, hogy érvénytelenül szavazott a gyermekvédelmi népszavazáson. 

Az Index fotója az ominózus pillanatról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb