Kikapcs

Tavaszi zsongás Szegeden: a Taxi Plusszal könnyedén megtervezheted programjaidat, hogy élményekkel gazdagodj, és ne a közlekedéssel teljen el minden időd

Kocogás a barátokkal az újszegedi ligetben, majd egy jó kávé a belvárosban, végül pedig egy közös mozizás a plázában? A remek szegedi programokat csak egy dolog árnyékolhatja be: hogyan érhetünk oda a legrövidebb idő alatt a város különböző pontjaira, úgy, hogy ne rohanással töltsük a fél napunkat? Mi ilyenkor a Taxi Pluszt hívjuk segítségül, hiszen a srácokkal kényelmesen és biztonságosan eljuthatunk bárhova Szegeden és nekünk nem marad más dolgunk, mintsem élvezni a közös programokat családunkkal és barátainkkal.

NEM LESZ GONDUNK AZ ÚTLEZÁRÁSOKKAL ÉS FORGALMI KORLÁTOZÁSOKKAL SEM

Itt a tavasz, amikor nemcsak a természet ébredezik, hanem végre a hosszú tél után mi is kiszabadulhatunk a szabadba. Tervezhetjük a nagy kerti sütögetéseket, családi vacsorákat, ahol kedvünk szerint nyugodtan ihatunk akár egy pohárkával, hiszen a Taxi Plusz Szeged utcáin edzett sofőrjeire a nap 24 órájában számíthatunk. Nem lesz gondunk az útvonal megtervezésével sem, hiszen a srácok jól ismerik a legrövidebb utakat mindenhová városunkban, tapasztalatuknak és felkészültségüknek köszönhetően elkerülve az útlezárásokat, forgalmi korlátozásokat szállítanak el minden késlekedés nélkül úti célunkhoz.

A TAXIRENDELÉSHEZ MÁR A TELEFONT SEM KELL FELEMELNÜNK

A legjobb az egészben, hogy a taxi rendeléséhez már a telefont sem kell felemelnünk, a Taxi Plusz irtó modern high-tech applikációjával mindezt könnyen megtehetjük. Csak ámulunk, hogy mennyi mindenre gondoltak a srácok az alkalmazásban! Látható benne, hogy melyik autó fogadta a rendelésünk – típus és rendszám alapján-, nyomon követhetjük annak útját hozzánk, így pontosan tudhatjuk, mikor gördül be az a találkozási pontra, ezért nagy örömünkre percre pontosan megtervezhetjük napunkat.

KISZÁMÍTHATÓ ÚTVONAL, VITELDÍJ ÉS AKÁR KÉRHETSZ CSEVEGÉSMENTES UTAZÁST IS AZ APPLIKÁCIÓBAN

Mivel taxizáskor senki sem szereti a váratlan fordulatokat, nagyon hasznosnak találjuk az applikációban, hogy az valós forgalmi viszonyokkal számítva tervezi meg az útvonalunkat, sőt, a benne lévő viteldíj kalkulátornak köszönhetően a fizetésnél sem érhet minket meglepetés. Ezenfelül, mivel ahány ember, annyi szokás, az alkalmazásban még azt is beállíthatod, ha csevegésmentes utazásra vágysz, hiszen senki sem szereti a bonyolult dolgokat.

Nincs is más dolgod, mint tárcsázni az alábbi számok valamelyikét:

+36 62 555 555

+36 62 777 777

+36 62 470 470

+36 30 455 5555

vagy töltsd le a Társaság applikációját telefonodra:

Google Play áruházból itt,

az App Store áruházból pedig itt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb