Szegedi ArcokVideo365

Fast ‘n Furious, a Dorozsmai úton: hármas konvojban randalíroztak át a piroson (videóval)

Nagyot ment két napja az a videós cikkünk, amelyben egy fekete Honda gazdája egy egészen elképesztő megoldással, két sávon átvágva, a kanyarodósávba átugorva, majd onnan a kormányt visszarántva ment át a Dorozsmai úti Renault szalonnál lévő piros lámpán. Az eredeti fedélzeti kamerás anyag a BP-i Autósok nevű oldalra került fel, miután átvettük tőlük, jelentkezett nálunk a készítő hölgy és elmondta: igazából nem csak egy, hanem egymás után három autó is megcsinálta ugyanazt a manővert…

A hölgy – akinek a nevét nem írjuk le – elküldte a teljes, vágatlan anyagot, amelyen már két kocsi randalírozása látszik, a Honda Civic-et egy Mazda 3 követi, majd, mint a videót beküldő olvasónk írta, jön még egy harmadik, fehér is, amely a takarás miatt nem látszik rendesen. Mint írta, neki nagyon úgy tűnt, hogy egy társaságot alkotnak a szabálytalanságot elkövető autók sofőrei. A felvételen egyébként az is látszik, hogy míg az első kocsi csont nélkül megússza a dolgot, a második már kénytelen manőver közben befékezni, miután a Tűzoltó utcából kijön elé egy szabályosan közlekedő autó.

A teljes videó, a Plaza-tól a szóban forgó kereszteződésig rögzítve:

Ha lemaradtál volna róla, íme eredeti cikkünk, a BP-i Autósok által közölt rövidített felvétellel:

PISTÁM, KERESZTBE VÁGJUK AZ AUTÓT A KÍGYÓ UTCÁN? FOGD MEG A SÖRÖM!

Ha szeretnél még hajmeresztő, négykeréken összehozott ökörségeket nézegetni, íme egy Szeged365 olvasói tudósítás, a Kígyó utcából. A hét parkolása díjat már szerdán kiosztotta Pisti nevű paparazzink:

Hálásan köszönjük a beküldött videót és fotót!

A Szeged365 olvasói a legjobb paparazzik!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb