Mindenmás

Bombariadó volt az egyik szegedi bevásárlóközpontban (frissítve: végeztek a rendőrök, minden rendben)

Pénteken kettő óra után nem sokkal megszólaltak a szirénák az egyik szegedi bevásárlóközpontban, bombariadó van – írta Kata nevű olvasónk a helyszínről tájékoztatva szerkesztőségünket, amit a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősített.

Mint mondták, a rendőrség kivonult a helyszínre, és kiürítették az épületet, hogy megkezdjék annak átvizsgálását.

FRISSÍTVE (14:28): TÖBB RENDŐRAUTÓ IS A HELYSZÍNEN VAN

Balázs olvasónk a helyszínről írt üzenetet szerkesztőségünknek, Mint beszámolt róla, több rendőrautó is kint van jelenleg, az épület környékét körbeszalagozták, míg a vásárlók kint állnak a bevásárlóközpont előtt.

FRISSÍTVE (14:29): AZ EGYIK DEBRECENI BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN IS BOMBARIADÓ VAN

Szerkesztőségünknek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs osztálya megerősítette, hogy az egyik debreceni bevásárlóközpontban is bombariadó van jelenleg. Mint kiemelték, folyamatban van a rendőri intézkedés, átvizsgálják az épületet. Mint a rendőrségtől megtudtunk, egyelőre Győrben, Budapesten és Pécsett sincs bombariadó egyik bevásárlóközpontban sem.

FRISSÍTVE (16:38): VÉGEZTEK A RENDŐRÖK

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs osztálya megerősítette, hogy vége a bombariadónak a bevásárlóközpontban. Ezekben a pillanatokban végeztek a rendőrök az átvizsgálással, mint kiderült, minden rendben, nincs bomba az épületben.

EGY HETE TÖRTÉNT MEG UGYANITT, UGYANEZ

Kicsit több mint egy hete volt bombariadó legutóbb ugyanennél a bevásárlóközpontnál. Igaz, akkor országos szinten zúgtak fel a szirénák Szeged mellett Budapesten, Pécsett, Győrben és Debrecenben is. Erről itt írtunk:

KEDDEN A SBERBANKNÁL VOLT BOMBARIADÓ

Kedden délután három óra környékén rohamtempóban süvített be a Klauzál térre két rendőrautó, majd ezzel egyidőben a helyi Sberbank épületéből szaladt ki két hölgy – írta szerkesztőségünknek Klára nevű olvasónk, majd többen is jelezték, hogy a rendőrök lezárták az épület környékét, ahol feltehetőleg ismét bombariadó volt.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb