Sport

Ideje formába lendülni, itt a tavasz: belógtunk a MyDay új tenisz- és squash pályáira Szegeden

Itt a tavasz, végre magunk mögött hagytuk a hűvös, téli hónapokat, viszont a szép idővel együtt jött a felismerés: ideje formába hozni magunkat. A tél bizony megtette a hatását, és őszintén edzeni sem volt igazán kedvünk, de most olyan helyet kerestünk, ahol kellemes környezetben, akár a szabadtéren is le tudjuk vezetni a stresszt. Így botlottunk a MyDay-be, ahol kipróbáltuk az új tenisz- és squashpályákat Szegeden.

Ha te is érezted már úgy, hogy nem találod a helyed a sport világában, mégis arra vágysz, hogy formába lendítsd magad a tavasz beköszöntével, akkor lehet, hogy a te mozgásformád is a tenisz, vagy akár a squash. Szeged nem bővelkedik éppen tenisz-, vagy squashpályákban, de a MyDay-nél egyikből sincs hiány, az pedig még nagyobbat dob a helyszínen, hogy még a parkolás is ingyenes. Jelenleg egyébként két fedett-, és két kültéri teniszpálya áll a rendelkezésünkre, valamint három teljesen megújult squashpálya. Sasold meg:

FRISS FESTÉS, ÉS ÚJ SALAKOS PÁLYA CSÁBÍT A TAVASZI SPORTOLÁSRA

Érdekes, hogy amikor meglátja az ember a friss festést, vagy a tavaszi napsütésben ragyogó új salakos pályát, akkor rögtön kedvet kap az ütögetéshez. De, mi van akkor, ha segítség kellene a squashoz, vagy a teniszhez? Mint kiderült, a MyDay-ben jelenleg két tenisz- és 3 squash edző biztosítja a tréninget, sőt, ha mégis úgy döntenénk, hogy másfajta sportolási lehetőség után néznénk, akkor még mindig kipróbálhatjuk a spinninget, hiszen a kerékpáros mozgásforma ezen fajtája is megtalálható a helyszínen. Mindezek mellett a pályák bérlési lehetősége is folyamatos a MyDay-ben, valamint a bérleteinket, és a meglévő alkalmainkat is ellenőrizni tudjuk egy applikáció segítségével.

Apropó, azt tudtad, hogy a Squash SE kiemelkedő játékosai is itt edzenek?

Próbára tennéd magad a teniszben, squashban vagy a spinningben? Itt találod meg őket:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb