Szegedi ArcokVideo365

“Rémálmaim voltak, hogy a másik oldal fog nyerni” – Szegedi Pletykák, avagy így látják a szegediek a választás eredményeit

Április 3-án lezajlott a 2022-es országgyűlési választás, amely végül a Fidesz-KDNP újabb kétharmados győzelmével zárult. A Nemzeti Választási Iroda oldalán közzétett információk szerint a listán bőven 50% feletti szavazatot kapott a Fidesz-KDNP, az egyesült ellenzéket csak a szavazók harmada támogatta. Ezen a héten Szegedi Pletykák rovatunkban arról faggattunk titeket, mi a véleményetek a választás eredményéről.

MEGYÉNKBEN ÍGY ALAKULTAK AZ EREDMÉNYEK

A Csongrád – Csanád megyei eredmények tekintetében Szegeden Mihálffy Béla (Fidesz-KDNP) simán verte a zöld város tanácsnok Mihálik Edvint (Egységben Magyarországért), Szabó Sándor (Egységben Magyarországért) pedig ahogy szokta, most is behúzta az 1-es választókerületet Bartók Csabával (Fidesz-KDNP) szemben. A megye legnagyobb arányú győzelmét a 3-as választókerületben induló Farkas Sándor (Fidesz-KDNP) húzta be, a 4-es választókerületben Lázár János (Fidesz-KDNP), legyőzte a miniszterelnök-jelöltként is induló Márki-Zay Pétert (Egységben Magyarországért).

Nézd meg videónkban, mit gondolnak az országgyűlési választás eredményéről a szegediek.

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb