Mindenmás

Hiába indított kampányt a MÁV, mára is jutott egy vonatbaleset: a sofőrnek az ütközés előtt sikerült kiugrani a járműből

Szerencsére senki sem sérült meg abban a balesetben, ami az Encs és Méra közötti vasúti átjáróban történt – olvasható a police.hu oldalán. Mint írják, a helyszínelés elsődleges adatai szerint 2022. április 12-én, 12 óra 47 perckor egy személyvonat autóval ütközött az Encs és Méra közötti vasúti átjáróban.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

A rendőrség közleménye szerint a személygépkocsi vezetője az ütközés előtt még ki tudott ugrani a járműből, illetve a vasúti szerelvényen sem sérült meg senki. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

SOK VONATBALESET TÖRTÉNT AZ UTÓBBI HETEKBEN, KAMPÁNYT INDÍTOTT A MÁV

Figyelemfelkeltő vasútbiztonsági kampányt indít a MÁV a balesetek visszaszorítása érdekében – jelentette be a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója hétfőn Budapesten, közölve, hogy drasztikusan megnőtt a vasúti átkelőkben történt balesetek száma. Mint Homolya Róbert elmondta, idén már 16-an haltak meg vasúti átkelőkben, ami hatalmas növekedés, hiszen tavaly egész évben 17-en vesztették életüket. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb