Kikapcs

Szeged365 olvasói tudósítások: akkora roham volt a szegedi bevásárlóközpontokban, mintha nem lenne holnap

Röviden, a szegedi bevásárlóközpontok ma délután(ra) elestek. Bővebben: ránéztünk a Facebook oldalunk (kövesd be, köszi) bejövő üzenetek mappájára és ráébredtünk, hogy újra kitört a Covid-lezárások és az ünnepi hosszú hétvégékre jellemző vásárlási apokalipszis,

  • a Rókusi körúton forgalmi dugó volt, annyian mentek a Tesco-ba,
  • a LIDL parkolóban elfogyott a hely,
  • ami pedig a legviccesebb, hogy még az Euronicsban is kígyózó sor állt ma délután, pedig ott ugye, nem is árulnak sonkát és tojást.

SZEGED365 OLVASÓI TUDÓSÍTÁSOK ÉS MÉMEK A SZOMBAT DÉLUTÁNI CSATÁRÓL

“A Rókusi krt lépésben járható a belváros felé… Lidl parkolóban nincs hely… Boldog húsvétot!” – írta a fent említett Szeged365 – ös csoportban a város Rózsa Pétere, egy Rita nevű hölgy erre egy “Napfénypark környéke dettó” kommenttel kontrázott, többen írták, hogy a Mars Téri Piac is telt házzal ment, majd, hála Rozália, Tamás és Magdolna nevű olvasóinknak, megérkezett pár, az első Covid-hullám idején született klasszikus is:

Közben kaptunk egy szép adag üzenetet is, ezek közül szemezgettünk:

  • Zétény: “Kimentem venni egy 6-os pakk sört a rókusi Tescoba, hát, nem volt az év ötlete. 40 percig álltam sorba, közben egy néni majd’ eltaposott, olyan gyilkos elszántsággal ment előre a csatatéren valahol a pékáru és az édességpult között. Olyan volt mintha a Halál 50 óráját nézném 5D-ben.”
  • Bianka: “Szerintem véletlenül azt írtátok hogy megint Covid-zárás jön, vagy valaki úgy értette, de a Plaza Aldiban tényleg olyan volt mintha egy hónapra spájzolnának az emberek…”
  • Zoli: “Nosztalgia volt az a javából. Napfénypark, ma 5-kor: pont mint a Covid előtt amikor mindenki annyi cuccot vett mintha 4 évre lemenne az atombunkerbe és ez lenne az utolsó sansza hogy betárazzon a nagy bumm előtt.”

LEMARADT VALAMI? NYUGI, HÚSVÉT VASÁRNAP IS LESZ PÁR SZEGEDI BOLT, AMI NYITVA LESZ

A roham cikkünk megírásának pillanataira véget ért, már csak azért is, mert este fél 10 – kor a szegedi shopping centerek többsége már bezár. Ha lemaradt volna valami a húsvéti ebéd hozzávalói közül, segítünk, azért nem lesz minden zárva vasárnap és hétfőn sem Szegeden:

Hálásan köszönjük az olvasói helyzetjelentéseket, tudósításokat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb