Sport

Szegedi büszkeség: a Halker-KirályTeam versenyzője aranyérmes lett a nemzetközi kick-box kupán

Húsvét vasárnap rendezték meg Bulgáriában az I. Plovdiv Open elnevezésű nemzetközi kick-box kupát. A Halker-KirályTeam Szeged csapatából ezúttal egyedül Bárdos Inez adta le nevezését a junior nők 46, és egy súllyal feljebb, az 50 kg-os súlycsoportjaiban – írta közleményében a klub. 

A SZEGEDI LÁNY BULGÁRIA LEGEREDMÉNYESEBB KLUBCSAPATÁNAK VERSENYZŐJE ELLEN MÉRETTETTE MEG MAGÁT

Inez a tojásfestés helyett kesztyűt és lábvédőt húzott húsvét vasárnap és saját súlycsoportjában, 46 kg-ban a bolgár sztárcsapat, a Star Team versenyzőivel nézett farkasszemet. A legjobb 8, és a legjobb 4 között, valamint a döntőben is Bulgária legeredményesebb klubcsapatának versenyzője állta útját. 

IZGALMAS, KIÉLEZETT MÉRKŐZÉSEK VEZETTEK A DOBOGÓ LEGTETEJÉIG

Az első mérkőzésén Inez esélyt sem hagyott ellenfelének, elképesztő fölényben volt, így kisvártatva repült is a bolgár törölköző. Az elődöntőben aztán a többszörös Világ- és Európa Bajnok hazai elitversenyző ellen kellett tatamira lépnie. Elképesztően izgalmas és a végletekig kiélezett, látványos mérkőzést vívtak a lányok, ahol Inez aranyponttal 5:4 arányban felülmúlta neves ellenfelét és a döntőbe masírozott. A döntőt aztán jóval könnyedebben 10:6 arányban nyerte meg a szegedi lány, így a dobogó tetején ünnepelhetett.

AZ ARANY MELLETT EGY BRONZÉRMET IS BEZSEBELT A SZEGEDI VERSENYZŐ

Az 50 kg-os küzdelmekben még egy bronzéremmel fejelte meg teljesítményét a magából mindent kiadó szegedi tehetség, így ezúttal két éremmel gazdagította Inez saját maga és a Halker-KirályTeam Szeged érem- és kupakollekcióját. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb