Sport

Dragan Vukmir már januárban is benyújtotta a lemondását Szegeden

Másfél hete annak, hogy bejelentették: Dragan Vukmir távozik Szegedről és a Diósgyőr vezetőedzője lesz. Az eset érdekessége, hogy a távozáskor mindkét együttes esélyes volt a feljutásra a labdarúgó Merkantil Bank Ligában. Az M4 Sport kedden azt írta, hogy Dragan Vukmir már egyszer januárban is lemondott, valamint úgy érzi, hogy másfél éves ténykedése alatt egyáltalán nem becsülték meg a munkáját Szegeden.

Természetesen az átigazolás nem ment simán: a szegediek szerint Vukmir az egyéni, saját sikerét választotta, nem a csapatét, míg a szerb szakember azt mondta, régóta létezett egy általa részletezni nem kívánt probléma a klubnál, amelyet hosszú ideje nem tudtak megoldani. Mindezek mellett a szegediek egy munkaügyi pert is indítottak Vukmir ellen.

NINCSENEK ÁLMATLAN ÉJSZAKÁI DRAGAN VUKMIRNAK

Vukmir a DVTK hétfői bajnokija előtt az M4 Sport kamerái előtt úgy fogalmazott, nincsenek álmatlan éjszakái, profi labdarúgónak tekinti magát. “Ez a csapat, ahol voltam, másfél éve nem becsült meg engem. A klubvezetés pontosan tudja, mi történt januárban a III. Kerület elleni meccs előtt. Akkor is volt egy lemondás tőlem. Többet nem szeretnék mondani, majd amikor itt lesz az ideje, mindent elmondok” – mondta a korábbi ferencvárosi védő.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb