MindenmásVideo365

Pofánk leszakad: Centikkel a vonat előtt hajtott át egy autó (videóval)

Egészen szürreális esetre hívta fel a figyelmünket Norbi nevű olvasónk, a nyíregyházi Sunshine FM által megosztott dashcam-felvételen az látszik, ahogy egy autó a tilos jelzés ellenére hajt át a Csemete utcai vasútátkelőhelyen, centikkel a vonat előtt.

Íme a húsvéti hosszú hétvégén lőtt videó, elrettentő példaként:

Cikkünk apropója az a balesetsorozat, amely a két héttel ezelőtti, Mindszenten történt vasúti tragédia óta kísért. Az idei évben – annak dacára, hogy még csak április 20. van – már többen vesztették életüket vonatbalesetben, mint 2021-ben, január 1-től december 31-ig. A Szeged365 – nél kötelességünknek érezzük, hogy felhívjuk a szegediek figyelmét arra, hogy valami nincs rendben, valamit másképp kellene csinálni az átjárók környékén. Szépen kérünk, lassíts, nézz szét és győződj meg róla, hogy nem jön-e vonat, amikor átjáróhoz érkezel, akkor is, ha a lámpa fehéren villog.

HAJNALBAN ÚJABB TRAGÉDIA TÖRTÉNT, AKÁRCSAK TEGNAP ILYENKOR

A Fonyódról Keszthelyre 6:25-kor elindult 8612-es számú személyvonat Balatonfenyves és Balatonmáriafürdő között, Máriahullámtelep megállónál elgázolt egy embert – írja a MÁV, a helyszínelés jelenleg is tart. Tegnap szinte ugyanezzel a hírrel indították a napot, akkor Balatonlellén történt meg a tragédia:

Forrás: Sunshine FM, BP-i Autósok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb