Mindenmás

Napi pakk: hűvös, futó záporokkal tarkított napunk lesz, hat szegedi versenyző részvételével elstartol a 2022-es úszó országos bajnokság

A szeszélyes április ma a zordabb arcát mutatja meg Szegeden és környékén, hűvös időre számíthatunk, sőt, olykor-olykor futó záporok fogják tarkítani a napunkat, úgyhogy nem árt rétegesen öltözködnünk. Ma izgulhatunk a szegedi úszókért, ugyanis a Haász SZUE hat versenyzőjének részvételével elstartol a 2022-es úszó országos bajnokság. Itt a Szeged365 Napi pakk, az összes hasznos infóval a reggeli kávéd mellé!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Tivadar, Konrád, Töhötöm, Tihamér és Odett nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 47 éve megszületett Kökény Attila énekes
  • 160 éve végrehajtották az első sikeres pasztörizálást.
  • 1 éve meghalt Zsilinszki Veronika, aki 113 évet élt. Ő volt a legidősebb magyar ember.
  • 4 éve, 28 éves korában meghalt Tim Bergling, művésznevén Avicii, svéd zenész, lemezlovas, zenei producer.

HŰVÖS IDŐ ÉS FUTÓ ZÁPOROK TARKÍTJÁK A NAPUNKAT SZERDÁN SZEGEDEN

Szerdán napos-gomolyfelhős időre számíthatunk, melyet napközben futó záporok kísérhetnek. Az északnyugati szél többfelé megélénkül. Reggelre -3 és +5 fok közé hűl a levegő, délután 10-16 fokra van kilátás Szegeden és környékén.

MA ELSTARTOL A 2022-ES ÚSZÓ ORSZÁGOS BAJNOKSÁG: HATAN INDULNAK SZEGEDRŐL

Ma startol a 2022-es országos bajnokság, a debreceni viadalon egyéniben és váltóban is éremesélyes a Haász SZUE. Három válogatott szegedi úszó: Olasz Anna, Pádár Nikolett, és Farkas Tamás is a törökországi edzőtáborban készült fel a megmérettetésre Gellért Gábor irányításával – írja a Szegedi Úszó Egylet sajtóközleményében.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb