Mindenmás

Napi pakk: napsütés, kellemes tavaszias időjárás és Kormányinfó jön csütörtökre

Napos, kellemes tavaszias időt tartogat számunkra a csütörtök, és szerencsére csapadéktól sem kell tartanunk, szóval nyugodtan hagyd otthon az esernyőt ma. Amit viszont nem úszunk meg az a Kormányinfó: ma délelőtt Gulyás Gergely tart majd sajtótájékoztatót, így újabb bejelentésekkel teli csütörtöknek nézünk elébe Szegeden. Főzd le a jó forró kávét, mi pedig hozzuk mellé a híreket, itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Konrád, Anasztáz, Simeon, Zekő és Zsombor nevű olvasónknak! Évfordulókban, és születésnaposokban sem szűkölködünk, hiszen:

  • ma van a bölcsődék, és az óvoda napja! Friedrich Fröbel német pedagógus és óvodaalapító születésének emlékére tartják ezen a napon az “óvoda napot”, míg a Bölcsődék Napja 2010-től vált államilag is elismert ünnepnappá.
  • Mindezek mellett 96 éve született II. Erzsébet, aki a legtovább hatalmon lévő női uralkodó,
  • valamint 64 éve látta meg a napvilágot Andie MacDowell amerikai színésznő (Idétlen időkig; Tarzan, a majmok ura).

MA A NAPSÜTÉSÉ LESZ A FŐSZEREP SZEGEDEN

Csütörtökön sok lesz a napsütés, és csapadék estig nem valószínű, majd délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és gyenge eső, záporok is kialakulnak. Délután néhol időnként megélénkülhet a déli, délnyugati szél. Hajnalban -2, +4 fok várható, délután pedig 15 és 20 fok közé melegszik a levegő Szegeden.

KORMÁNYINFÓVAL ÉRKEZIK GULYÁS GERGELY

Csütörtök délelőtt tíz órakor Kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő – derül ki a szerdán kiküldött meghívóból a Portfolio szerint. A szerdai kormányülésen fontos döntések is születhetnek, többek között az árstopokkal kapcsolatban is határoznia kellene lassan a kormánynak. A legfrissebb Kormányinfóról élőben jövünk majd Nektek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb