Mindenmás

Két nap telt el a legutóbbi vonatbaleset óta, és most újra megismétlődött: személyvonattal ütközött egy terepjáró Csörögön

Két nap telt el a legutóbbi vonatbaleset óta, és most újra megismétlődött. Pénteken délután fél négy előtt személyvonattal ütközött egy terepjáró a Pest megyei Csörögön, a Komáromi utcai vasúti átjárónál – olvasható a katasztrófavédelem honlapján.

Mint írják, a vonat lelökte a sínről az autót, amelynek két utasa el tudta hagyni a járművet. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították a terepjárót. A helyszínre a mentők is kiérkeztek, és oda riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat is. A vonat körülbelül ötven utasáért pótlóbusz érkezik.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója, az ATTRECT-BAU (70) 676 7333!

SZERDÁN HALÁLOS VONATBALESET VOLT

Eddig tisztázatlan körülmények között 2022. április 20-án 14 óra 30 perc körül egy menetrend szerint közlekedő vonat Zalaegerszegen, a Balatoni úti felüljáró alatti nyílt vasúti pályán elgázolt egy férfit, aki a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb