Kikapcs

Először szerepel a Chicago musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán, augusztus 20-án a darab zárja a fesztivál idei évadát

Először szerepel a Chicago musical a Szegedi Szabadtéri Játékok műsorán, az augusztusi bemutatót Béres Attila rendezi – tájékoztatta a fesztivál sajtóreferense az MTI-t. Kertész Lilla közölte, hogy John Kander, Fred Ebb és Bob Fosse világhírű musicaljének bemutatóját augusztus 12-én tartják a Dóm téren, majd még öt este láthatja a közönség, így augusztus 20-án a darab zárja a fesztivál idei évadát.

A musical főszerepeiben a hazai színházi élet népszerű, változatos műfaji háttérrel rendelkező művészei játszanak majd. A revüsztár kettős gyilkos Velma Kelly szerepében Ónodi Esztert látható, akit Billy Flynn ügyvédként Nagy Ervin képvisel majd a Dóm tér színpadán. Morton Mama dögös börtönőrszerepében Janza Kata tér vissza Szegedre.

NAGY ERVIN, ÓNODI ESZTER ÉS JANZA KATA IS VELÜNK LESZ

A színművészek nem először lépnek a Szabadtéri Játékok színpadára. Nagy Ervin a Leányvásár és a Marica grófnő operettekben mutatta meg sokoldalú tehetségét. Ónodi Eszter olyan nagyszabású prózai előadásokban szerepelt, mint a III. Richárd és Az ember tragédiája. Janza Kata pedig közönségkedvenc musicalekben játszott: a Rudolf, a Rómeó és Júlia, a Szentivánéji álom, a Jekyll és Hyde, az Elfújta a szél, az Apáca Show és természetesen az Elisabeth főbb szerepeiben.

HÉTKÖZNAPI VALÓSÁG A SZÍNPADON

Béres Attila egyedi koncepciót követő rendezésében nemcsak az igazságszolgáltatás és a show-biznisz olvad egybe a színpadon, beemeli a történetmesélésbe a hétköznapi valóságot, a paneldzsungelek érzelmileg is sivár miliőjét. Reflektál a darab központjában álló 15 perc hírnév problémakörének aktualitására, univerzális mondanivalója mellett is sok izgalmas megoldással kikacsintva a “kis magyar valóságra

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: navigate here
'Fel a tetejéhez' gomb