Kikapcs

Több százezer forintnyi adomány jött össze csak a helyszínen a Szegedi Gyermekklinika részére szervezett jótékonysági sétán (frissítve)

A borongós idő ellenére nagyon sokan összegyűltek szombat délelőtt az Erzsébet Ligetben a Szegedi Gyermekklinika részére szervezett jótékonysági sétán – árulta el az eseményt követően a főszervező, Jakab Guszti, a szegedi Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület alapítója.

JÓ HANGULATBAN TELT A SÉTA, ELŐRELÁTHATÓLAG TÖBB SZÁZEZER FORINT JÖTT ÖSSZE CSAK A HELYSZÍNEN

Mint mondta, a séta nagyon jó hangulatban telt, a jó célért együtt gyalogoltak a családok, akik egészen kicsi gyermekekkel is érkeztek, sőt volt olyan is, aki kutyájával együtt tette meg a kijelölt távot. A körülbelül 50-100 fős csapat az újszegedi Ligetből indult, majd a Gyermekgyógyászati Klinika – Korányi fasor érintésével, – ahol egy közös fényképet készítettek -sétáltak vissza a Ligetbe.

Jakab Guszti elmondta, még nem volt lehetőségük a befolyt összeget összeszámolni, de az biztos, hogy már a helyszínen több százezer forintnyi adomány összejött. Ezen felül többen utaltak a jó cél érdekében akár magasabb összegeket is, jelenleg ezeknek az összesítése folyik.

A CÉL: 2 MILLIÓ FORINT ÖSSZEGYŰJTÉSE

A Szegedi Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztályának alapítványa egy felújított, használt gépet szeretne vásárolni a gyermeksebészeti osztály számára, hogy segítse az ott folyó magas színvonalú munkát, és a gép segítségével, a megfelelő tisztítással meg tudják óvni a sokszor milliós értékű műszereket. Az eszköz ára 2 millió forint, és minden segítség jól jön az alapítvány számára, így a szegedi Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület jótékonysági sétát szervezett az újszegedi Ligetben. Az itt összegyűlt adományokból támogatják az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika Sebészete számára a műtéti eszközök fertőtlenítésére szolgáló gépet.

FRISSÍTVE: MEGLESZ A SZÜKSÉGES PÉNZÖSSZEG

Az eseményt szervező Jakab Guszti arról értesítette szerkesztőségünket, hogy a gyűjtés után, a még hiányzó pénzösszeget a szegedi Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület kipótolja, így már biztos, hogy az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika Sebészete számára meglesz a szükséges kétmillió forint, így meg tudják majd vásárolni a speciális mosogatógépet.

Kapcsolódó cikkek

3 hozzászólás

  1. Visszajelzés: cat888
  2. Visszajelzés: pgroyalbet
  3. Visszajelzés: https://amandaghost.com/
'Fel a tetejéhez' gomb