Szegedi Arcok

Szívszorító: a szegediek segítségét kéri a Szegedi Gyermekklinika sebészete, nincs pénzük egy 2 milliós mosógépre (frissítve)

Megláttuk a Szegedi Gyermekklinika Gyermeksebészeti Osztályának közösségi média posztját és összeszorult a szívünk, egyben azt éreztük, itt az idő, hogy ismét összefogjon Szeged. Mint írták, évente közel 2000 műtétet végeznek, melyek során rengeteg speciális műszert használnak, melyek korszerű tisztítása egy műszer-mosogatógépben kellene, hogy megtörténjen. “Sajnos évek óta hiába szeretnénk egy ilyen gépet, ennek hiányában még mindig kézi eszközökkel történik ez a munka. Egy új készülék 6 millió forintba kerülne” – fejtették ki a posztban, melyben segítséget kérnek.

“Osztályunk alapítványa egy felújított, használt gépet szeretne vásárolni a gyermeksebészeti osztály számára, hogy segítse az ott folyó magas színvonalú munkát és ez a gép segítségével, a megfelelő tisztítással meg tudjuk óvni a sokszor milliós értékű műszereket” – írja Dr. Kovács Tamás, a Gyermeksebészet a műtétre váró gyermekekért Alapítvány
kuratóriumi elnöke. Arra kérik a szegedieket, segítsék ennek a műszer-mosogatógépnek a beszerzését és ezáltal az itt műtétre kerülő gyermekek gyógyulását.

Az eszköz ára 2 millió forint.

“Támogassa alapítványunkat, és a közleményben jelezze, hogy műszermosógatógépre szánja az összeget. Cégek adományát is várjuk, alapítványunk közhasznú. Támogatását hálásan köszönjük!”

Köszönjük, ha Te is segítesz, íme a posztban megadott utalási információk:

  • Gyermeksebészet a műtétre váró gyermekekért Alapítvány
  • 6720 Szeged, Korányi fasor 14-15
  • adószám:19085311-1-06
  • számlaszám: 11735005-20804617

FRISSÍTVE: A POSZT LEKERÜLT, VISZONT MÁR ELKEZDTEK SZERVEZNI EGY JÓTÉKONYSÁGI SÉTÁT

A kora délutáni órákra lekerült az általunk szemlézett poszt az intézmény Facebook oldaláról, viszont április 23-ra már elkezdtek szervezni egy jótékonysági sétát, melynek a teljes bevételét az általunk leírt célra fogják felajánlani. Az eseményt IDE kattintva találod, hamarosan jövünk a részletekkel!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb