Mindenmás

Nagy fogások Csanádpalotánál: drága olasz terepjáró hamis forgalmival, hamis azonosítóval, plusz egy kisteherautó (frissítve)

A magyar rendőrök egy nagy értékű személyautót foglaltak le Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen, aminek forgalmi engedélyét és egyedi azonosító jeleit is meghamisították – tudtuk meg a police.hu közleményéből.

Az átkelőn 2022. április 23-án délután egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre egy Toyota RAV4 típusú olasz honosságú személyautó vezetőjeként. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a terepjáró forgalmi engedélyét és az alvázszámát is meghamisították. A gépjárművezetőt a Nagylak Határrendészeti Kirendeltségre előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 12 millió forint értékű járművet lefoglalták, a férfi ellen közokirat-hamisítás és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indul eljárás.

EGY KÖRÖZÖTT KISTEHERAUTÓ SOFŐRJE IS LEBUKOTT

A magyar rendőrök egy belga hatóságok által körözött kisteherautót foglaltak le Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen vasárnap délután, írja a police.hu.

Egy román állampolgárságú férfi jelentkezett kilépésre 2022. április 24-én 11 órakor egy 2021-es évjáratú Mercedes-Benz Sprinter típusú román honosságú gépjármű vezetőjeként a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a kisteherautó szerepel a Schengeni Információs Rendszerben, azt a belga hatóságok körözik.

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói a 18 millió forint értékű járművet lefoglalták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb