Sport

Futócipőt fel! Pénteken elstartol a 9. Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás Szegeden – exkluzív interjú Majó – Petri Zoltánnal (SZKT)

Ha szeretsz sportolni és a kihívások sem riasztanak vissza, április 29 – én, pénteken, este 22:30-tól kipróbálhatod erőnlétedet, ugyanis immáron kilencedik alkalommal elstartol Szegeden az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás, a Szegedi Közlekedési Társaság és a Szent-Györgyi Albert Hallgatói Egyesület szervezésében. Az eseményről Majó – Petri Zoltánnal, a Szegedi Közlekedési Társaság igazgatójával beszélgettünk.

A RENDEZVÉNYBŐL BEFOLYT ÖSSZEGGEL A SZEGEDI KORASZÜLÖTT INTENZÍV OSZTÁLYT TÁMOGATJÁK

A vállalkozó kedvű szegediek 22:30-kor gyülekezhetnek a Nagyállomás előtt az Indóház-téren, ahol a regisztrációt követően valamivel az utolsó villamos kifutása után, végig a villamos síneken haladva, egészen a célig, a Szeged Pláza parkolójáig futnak. A rendezvény zárásaként 1.00-kor lesz eredményhirdetés a pláza parkolójában. Mint az igazgatótól megtudtuk, ő maga is a futókkal tart majd a péntek esti eseményen. A szervezők elmondása szerint, ha valaki nem érez magában elég erőt a táv lefutásához, akár kerékpárral is megteheti a 4,8 km-es távot. Ahogy Majó – Petri Zoltán elmondta, a rendezvény jótékonysági célokat is támogat: a részvételi díjból befolyt összeget a Szegedi Koraszülött Intenzív osztály számára ajánlják fel.

A rendezvény végeztével a Szegedi Közlekedési Társaság jóvoltából villamosjárat indul vissza az Indóház térre, mely minden megállóban megáll.

HALLGASD MEG SZEGED365 PODCASTINTERJÚNKAT IS AZ ESEMÉNYRŐL

Az Éjszakai Jótékonysági Villamosfutásról hallgasd meg Szeged365 podcastinterjúnkat Majó – Petri Zoltánnal, a Szegedi Közlekedési Társaság igazgatójával, amelyből még több érdekességet megtudhatsz az eseményről.

Fotók: Szent-Györgyi Albert Hallgatói Egyesület – SZAHE/MTI/Rosta Tibor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb