Sport

“Teszem a dolgom, csinálom a bunyóm és bízom abban, hogy győztesként fogok lejönni a szorítóból” – pénteken a szegedi Kis Máté újra felhúzza a bokszkesztyűt

Közel egy év kihagyás után április 29-én újra profi ökölvívó gálát rendez a New School Promotion, ahol ismét profiként léphet a szorítóba a szegedi Kis Máté. A WBO korábbi interkontinentális bajnoka egy 8 menetre tervezett nagyközépsúlyú összecsapáson mérkőzik meg a horvát Bosko Misic ellen. A felkészülésről és az előtte álló mérkőzésről az ökölvívó bajnokkal beszélgettünk.

Máté elmondta számunkra, már gőzerővel készül a pénteki összecsapásra, hiszen kötelező jelleggel győztesként akarja elhagyni a ringet, mert, ha ez sikerül, akkor szeptember tájékán lehetősége nyílik arra, hogy egy nemzetközi címmérkőzésen bokszolhasson. Igaz, ahogy a sportoló elárulta, elég régen húzott bokszkesztyűt, közel egy éve nem bunyózott profi szinten, de úgy érzi, 100%-os a felkészülése, kirobbanó formában van, így nem érheti meglepetés a ringben. “Teszem a dolgomat, csinálom a bunyómat és bízom abban, hogy győztesként fogok lejönni a szorítóból” – zárta gondolatait Máté.

KÖVETKEZIK A SZEGED365 PODCASTINTERJÚ KIS MÁTÉVAL

Ha szeretnél szurkolni a szegedi bajnoknak, Máté pénteki mérkőzését 20 órától a Sport 2 élőben közvetíti. Addig is, hallgasd meg teljes beszélgetésünket a bokszolóval. Következik a Szeged365 podcastinterjú Kis Mátéval!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb