Mindenmás

Napi pakk: igazi tavaszi idővel és jótékonysági divatbemutatóval köszönt ránk a hét utolsó munkanapja

A hét utolsó munkanapjára a nap is kisüt Szegeden, ugyanis igazi tavaszias időnk lesz ma, sok – sok napsütéssel. Késő délután jótékonysági divatbemutatót tartanak a Hungi Vigadóban és ma van a 43. évfordulója annak, hogy megindult Szegeden a trolibuszforgalom az 5-ös vonal Bartók tér és Újszeged közötti megnyitásával. Idd meg a kávéd, reggelizz egy jót, meghoztuk hozzá a Napi pakkot!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Péter, Antónia, Katalin, Hugó, Róbert és Tihamér nevű Olvasónkak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 1982 óta ez a nap a Tánc Világnapja.
  • 42 éve, 1980 -ban halt meg Alfred Hitchcock a thriller “atyja” (Psycho, Bűvölet, Madarak).
  • 5 éve halt meg Usztics Mátyás színész, forgatókönyvíró, rendező.
  • 1979. április 29-én megindult Szegeden a trolibuszforgalom az 5-ös vonal Bartók tér és Újszeged közötti megnyitásával.

VISSZATÉR AZ IGAZI TAVASZ SZEGEDRE

Pénteken a napsütést időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, de csak a délután második felében fordulhat elő átmenetileg jelentéktelen zápor Szegeden. Az előrejelzések szerint ugyanakkor élénk lehet az északi-északkeleti szél. Éjjel 2-9 fokig hűl le a levegő, délután pedig 17-21 fok közötti értékeket mérhetünk.

JÓTÉKONYSÁGI DIVATBEMUTATÓT TARTANAK SZEGEDEN AZ ENDOMETRIOZIS MAGYARORSZÁG ALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁRA

Első, saját tervezésű ruhakollekciójának bemutatójára készül Fehér-Szűcs Márti, szegedi sminkes, kozmetikus, a tavalyi 31. Make-up Magyar Kupa második helyezettje. Az április 29-én, 17 órától a Hungi Vigadóban megrendezésre kerülő divatbemutató jótékonysági célokat szolgál: a jegyekből befolyt összeget Márti teljes egészében az “Együtt Könnyebb” Női Egészségért Endometriozis Magyarország Alapítvány számára ajánlja fel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb