Szegedi Arcok

Jótékonysági divatbemutatót tartanak Szegeden az Endometriozis Magyarország Alapítvány támogatására

Első, saját tervezésű ruhakollekciójának bemutatójára készül Fehér-Szűcs Márti, szegedi sminkes, kozmetikus, a tavalyi 31. Make-up Magyar Kupa második helyezettje. Az április 29-én, 17 órától a Hungi Vigadóban megrendezésre kerülő divatbemutató jótékonysági célokat szolgál: a jegyekből befolyt összeget Márti teljes egészében az “Együtt Könnyebb” Női Egészségért Endometriozis Magyarország Alapítvány számára ajánlja fel.

MÁRTI 13 ÉVE KÜZD A BETEGSÉGGEL

Ahogy a fiatal szakember elmesélte, személyes indíttatásból döntött úgy, hogy divatbemutatójával az Alapítvány munkáját szeretné támogatni, ugyanis ő is személyesen érintett a betegségben. “Számomra ez hitvallás, 13 éve küzdök ezzel a betegséggel. Ettől függetlenül a bemutató egy jó hangulatú, kellemes este lesz, amelynek célja a figyelem felhívása a Női egészségre – emiatt szeretném az Alapítvány munkáját támogatni, hogy minél több érintetthez el tudjanak jutni” – mondta el Márti.

A BEMUTATÓ A ROMANTIKUS ELEGANCIA JEGYÉBEN ZAJLIK

A sminkes azt is elárulta, a bemutatásra kerülő ruhák, melyek a romantikus elegancia jegyében készülnek, eddig még sehol nem voltak láthatóak, most mutatja meg őket először a nyilvánosság előtt, nemcsak a klasszikus testalkatú hölgyek számára, hanem mid size modellek is be fognak mutatkozni. Az eseményen 4 TOUR keretein belül, 16 modell lép fel, de a köztes időben sem fognak unatkozni a résztvevők: KINGA Fit Dance műsora és Szalma Annamária énekes előadása fogja színesíteni a programot.

A SZEGEDI RUHATÁR IS JÓTÉKONYSÁGI DIVATSHOWT TART A KÖZEL JÖVŐBEN

“Egy este az elfogadás jegyében, ahol megmutatkozik, milyen sokan, milyen sokszínűek vagyunk” mottóval szerveznek jótékonysági divatshow-t Szegeden. Az esemény szervezője a Ruhatár butik, akik a Nem Adom Fel Alapítvány szegedi részlegének támogatását tűzték ki célul. Mint kiderült, a kifutóra a hétköznapi életből érkeznek majd a modellek, az est egyik házigazdája pedig Máté Roland, rádiós műsorvezető lesz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb