Kikapcs

Villamos és buli egy mondatban? A szegedi GTK hallgatói zseniálisan összehozták a kettőt

Eddig sosem látott buli zajlott a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának szervezésében. És hogy miért volt egyedi, amit összehoztak a srácok? Mert ennek a partynak a helyszíne az országban elsőként a PESA villamos volt, innen a Tram Party (villamos buli) elnevezés, és amelyre a kar oktatói is hivatalosak voltak.

Az április 27-ére szervezett party a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Aulájában indult, majd 21:05-kor indult a kétórás bulijárat a 2-es villamos vonalán, és a Hungi Vigadóba özönlött be a táncolni vágyó tömeg.

Mint a szervezők által a szerkesztőségünknek elküldött közleményből megtudtuk, az SZTE GTK GM Club hallgatói szervezet működése során az egyik legizgalmasabb és legnagyobb projektjét mutatta be: a Tram Party-t. A Tram Party kari keretek között még sosem valósult meg Magyarországon, így nemhogy csak a GTK vagy Szeged, de az egész ország első kari villamosbuliján vehettek részt a közgazdász hallgatók. Olyan városokban található példa erre a páratlan eseményre, mint Hong Kong, Brno, Krakkó vagy Edinburgh.

HOGY MI? VILLAMOSBULI?

A villamosbuli egy zenés táncos esemény, amelynek a Szegedi Közlekedési Társaság által biztosított a villamosszerelvény adott otthont. A villamoson volt DJ (Seladi), zene, és a beléptetést biztonsági őrök ellenőrizték. A villamos a Tram Party folyamán mozgásban volt, majd 2 óra hosszán keresztül szelte város sínpályáit. A rendezvénynek a 2-es villamos vonalán megszokott szerelvény adott otthont, amely szélesebb és modernebb, ennek köszönhetően a résztvevők kényelmesen tudták élvezni az este hangulatát és a társaságot!

SZERVEZNI CSAK PONTOSAN, SZÉPEN…

A rendezvény április 27-én 19:45-kor az SZTE GTK Főépületében, egy Warm Up Partyval kezdődött, ahol a főszponzornak, a Lucky Pizzérianak, illetve egyéb támogatóknak (Dublin Pub, Szittyó és Csoki, Szeged Bike, Szeged Palánk Cukrászda) köszönhetően pizzával és innivalóval várták a szervezők a résztvevőket. Ezt követően a villamos 21:05-kor indult a REÖK-kel szembeni megállóból és 2 órán keresztül járta a várost.

A SZERVEZŐKRŐL, VAGYIS A GM CLUBRÓL DIÓHÉJBAN

A GM Club egyike a Gazdaságtudományi Karon működő hallgatói szervezeteknek, amelyben közgazdász hallgatók önkéntes tevékenységet végeznek. A klub célja, hogy minél több, hasznosabb és különlegesebb eseménnyel színesítse az egyetemi hallgatók életét, legyen szó akár szakmai ismeretek bővítéséről vagy egy hatalmas buliról. A Tram Party természetesen az utóbbiba tartozik.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ข่าวบอล
'Fel a tetejéhez' gomb