Mindenmás

Napi pakk: 24 fokkal startol a hét, csavard be, Beckham!

Lement a Szegedi Majális, felköszöntöttük a Szegedi Anyukákat, itt az idő hogy lehúzzuk a reggel kávénkat és fejest ugorjunk a következő hétbe! Szeged365 napi pakk, az összes fontos infóval, szegedieknek!

Boldog névnapot Nektek,

  • Zsigmond,
  • Atanáz,
  • Ráhel,
  • és Borisz!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKTEK, DAVID ÉS ROCK!

Ma 47 éves David Beckham, az első angol labdarúgó, aki négy különböző országban is bajnok lett. A zoknival kitömött alsógatyák cézára 2013-ban vonult vissza, utolsó csapata a francia Paris Saint-Germain FC volt. Igazi zseni volt a pályán, el is csíptünk egy best of-ot, a reggeli kávéd mellé:

50 éves a Szikla, avagy Dwayne “The Rock” Johnson amerikai színész és ex-pankrátor. Ha volt ma reggelre focis videónk, legyen egy bunyós is, nem is akárki ellen:

VÉGE A MAJÁLISNAK, VELE EGYÜTT A MAJÁLIS-KOMPATIBILIS IDŐJÁRÁS IS ELPÁROLOGHAT

A 100%-ban Szegedi Majális kompatibilis, hétvégi időjárás után egyre csapadékosabb napok következnek. Szerdán már mindenhol számíthatunk záporesőre, de hétfőre, keddre és szerdára is figyelmeztetéseket adtak ki az ország nagy részére.

Hétfőn a fátyolfelhők mellett gomolyfelhők képzősnek, és elszórtan, főként az ország északi felén alakulhatnak ki záporok, helyenként zivatarok – írja prognózisában az Időkép. A keleties szelet a Dunántúlon és délen – így Szeged környékén is – élénk lökések kísérhetik, de zivatarok idején átmenetileg erős, viharos is lehet.

A maximumok 19 és 24 fok között alakulnak majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb