KözéletVideo365

Merkely Béla “furcsán” beszélt a kamerába, aztán fejest ugrott az éjszakába (videóval)

“Azt mondom: “Úrrristeen!” Ki ez a lá-áány? Ki ez a lá-áány?” – üvölt Valmar közismert slágere, miközben Merkely Béla, Széchenyi-díjas orvos, a Semmelweiss Egyetem rektora, egyben a Magyar Tudományos Akadémia doktora egy dögös hölgyet táncoltat a parketten. A koronavírus-ügyben az utóbbi két évben rengeteg alkalommal nyilatkozó, a kormányzati oltási kampány arcaként óriásplakátokon szerepelő szakértő egy másik videóban már önfeledt hangulatban töri a magyart egy csapat fiatal hölgy társaságában, kijelentve, hogy a cheerleading-et első számú sporttá emelik az általa irányított egyetemen. A cikkünkben látható felvételeket Dr. Letoha Tamás szegedi kutatóorvos tette közzé Facebook oldalán “A hullámok hercege” címmel, nekünk pillanatok alatt megcsinálta a délutánunkat, óriási!

Az első videóban az látható, hogy a Széchenyi-díjas orvos arról beszél, hogy a “mai nappal” rektori utasításba adja, hogy a cheerleading első számú sporttá emelkedjen a Semmelweiss Egyetemen. A rögtönzött “beszéd” előtt egy csinos hölgy a táplálkozási szokásairól beszél a rektornak, mint mondja, “drágám, én ma nem vacsoráztam, hanem iszom”.

A bejelentés osztatlan sikert aratott a jelenlévő hölgyek körében:

@szeged365

Merkely Béla “furcsán” beszélt, aztán fejest urgott az éjszakába (01)

♬ eredeti hang – Szeged365

Az igazi buli azonban csak ezt követően szabadult el, a második short videón már az látszik, ahogy Merkely Béla – vélhetően megörülve a Covid-korlátozások feloldásának – végre maszk és másfél méter távolság mentesen ropja a táncot az első felvételen is látható piros ruhás szépséggel:

@szeged365

Merkely Béla “furcsán” beszélt, aztán fejest urgott az éjszakába (02)

♬ eredeti hang – Szeged365

Ha a Szeged365 TikTok helyett a YouTube csatornánkat választanád, semmi gond, az első videót IDE, a másodikat pedig IDE kattintva éred el. A pontos helyszín és időpont egyelőre nem ismert, mindössze három dolog biztos:

  • a napokban készült,
  • a Semmelweiss Egyetem egyik bálján,
  • és persze az, hogy Merkely doktor úr végre felszabadultan tudott ünnepelni a diákjaival.

BEINDULT A KOMMENT-CUNAMI, CZUTOR ZOLI CICIZŐS FOTÓT KOMMENTELT A LETOHA-POSZTHOZ

A két videó eredetije kedd délben került ki Dr. Letoha Tamás szegedi kutatóorvos Facebook oldalára, a komment-cunami pedig abban a pillanatban el is indult. Idézünk párat, zseniálisak:

“Egy ilyen este után én is úgy “oltanék mint a gép! Éljenek a csírliderek!” (Szabolcs)

“Végre egy kompetens nyilatkozat tőle.” (László)

Hiánypótló felvétel, köszönjük! Egész értelmesen beszél, szerintem mindig innia kellene.” (Zoli)

“Több csírlídert és sokkal kevesebb szakértést kívánunk a rektor úrnak. Neki is jobb lesz, meg nekünk is. Egy igazi win-win deal.” (László)

A legnagyobb trollkodás egy közismert szegeditől, Czutor Zolitól futott be, aki egy közös képet posztolt be, amin félmeztelenül állnak Dr. Merkely Bélával, úgy, hogy összeér a mellbimbójuk. “A mellbimbójuk mégsem ért össze” – írta, arra utalva, hogy ő azért egy fokkal bizalmasabb közelségben volt a közismert orvoshoz, mint a videóban szerepelő hölgyek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb