Mindenmás

A hétvégén megbolydul a közlekedés a Vár utca aszfaltozása miatt: módosított útvonalon közlekednek majd a trolibuszok

Módosított útvonalon közlekednek a 9-es és 19-es trolibuszok május 7-én és 8-án a Vértói út, és a Makkosház végállomások irányában – írja az SZKT honlapján. Mint kiderült, erre azért van szükség, mert a Vár utcában aszfaltozási munkálatokat fognak végezni a hétvégén.

A társaság mindezek mellett azt is kiemelte, hogy az érintett trolibuszok ezen a két napon teljes üzemidőben módosított útvonalon közlekednek a Vörösmarty utcán keresztül. Hozzátették: a módosított útvonal miatt a Vértói út/Makkosház irányú Széchenyi tér megállóhely a munkálatok időtartama alatt áthelyezésre kerül a Széchenyi tér autóbusz megállóhelyre.

Az egyszerűbb átszállási lehetőségek biztosítása érdekében ebben az időszakban az 5-ös és 7A jelzésű trolibuszok a Körtöltés utca, illetve a Bakay Nándor utca végállomások irányában szintén a Széchenyi tér autóbusz megállóhelyen állnak meg.

Mindezek mellett a Lugas u./Tarján, Víztorony tér végállomás irányába közlekedő 9-es és 19-es trolibuszok május 7-én, szombaton normál útvonalon, változás nélkül közlekednek, azonban május 8-án (vasárnap) teljes üzemidőben a Múzeum megállóhelyet nem érintik majd.

EGYIRÁNYÚ LESZ A FORGALOM

Múlt pénteken kezdte meg a kivitelező vállalat felmarni az aszfaltot és szintbe állítani a közműfedeleket a Vár utca és a színházi körforgalom között. Itt május 7-én, és 8-án fognak aszfaltozni. Ekkor a Belvárosi híd irányából egyirányú lesz a forgalom is. Mint kiderült, ezek után már csak a befejező munkálatokra fókuszál a kivitelező vállalat:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb