Szegedi Arcok

A szegedi kézisek is összefogtak az orosházi kisfiú gyógyulásáért: licitre bocsátottak egy Pick Szeged mezt, amelyen a csapat minden játékosának aláírása szerepel

A szegedi Mert adni jó, daganatos és rászoruló gyermekeket támogató csoport és Bodó Richárd magyar válogatott kézilabdázó, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapat játékosa licitre bocsátottak egy mezt, amelyen a csapat minden játékosának aláírása szerepel. A csoport, és a szegedi kékek ezzel szeretnének segíteni egy orosházi kisfiún, Horváth Krisztiánon, akinél a szemdaganat után agydaganatot is diagnosztizáltak.

A licitre, és a kezdeményezésre Anett nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket. Mint kiderült, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapat játékosai által aláírt mezre a licit 30 ezer forintról indul, a licitlépcső pedig 5 ezer forint. A felajánlott összeget az orosházi Horváth Krisztián szülei kapják meg.

BÁRMIKOR SEGÍTENEK, HA SZÜKSÉG VAN RÁ

“A feleségemen keresztül ért el hozzám a Mert adni jó csoport megkeresése, természetesen rögtön azon voltunk mindketten, hogy olyan gyorsan indulhasson a licit, amilyen gyorsan csak lehet” – fogalmazott Bodó Richárd kézilabdázó az oroscafe.hu-nak. “Azonnal szóltam a klubnak, rendeltük a mezt, hogy minél előbb támogatni tudjuk Krisztián. Nagyon szívesen veszünk részt ebben a kezdeményezésben, bármikor örömmel segítünk, ha módunk van rá. Reméljük, jól zárul majd a licit” – tette hozzá. Licitálni a Facebook-oldalon a poszt alatti kommentben lehet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb