Közélet

A hétvégén aszfaltoznak, de hétfőtől véglegessé válik a forgalmi rend a Stefánián

Pont egy héttel ezelőtt kezdte meg a kivitelező vállalat felmarni az aszfaltot és szintbe állítani a közműfedeleket a Vár utca és a színházi körforgalom között, majd most hétvégén, azaz május 7-én, és 8-án fognak itt aszfaltozni, tehát a Belvárosi híd irányából egyirányú lesz a forgalom. Ezt követően hétfőtől véglegessé válik a forgalmi rend a Stefánián.

Ezzel kapcsolatban Csanádi Zoltán, a kivitelezést végző Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a Rádió 88-nak elmondta, most hétvégén készítik el a Stefánia aszfalt kopórétegét a Vár utca és a színházi körforgalom közötti szakaszon – erre a két napra ideiglenesen egyirányú lesz a forgalom ezen a szakaszon a Belvárosi híd irányából. Hétfőtől pedig már a végleges forgalmi rend szerint haladhatnak a közlekedők.

AZ ASZFALTOZÁS MIATT KERÜLŐÚTVONALON KÖZLEKEDIK MAJD NÉHÁNY TROLI

Módosított útvonalon közlekednek a 9-es és 19-es trolibuszok május 7-én és 8-án a Vértói út, és a Makkosház végállomások irányában – írja az SZKT honlapján. Mint kiderült, erre azért van szükség, mert a Vár utcában aszfaltozási munkálatokat fognak végezni a hétvégén.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb