Sport

Kilenc góllal hajrázta le a Pick a harmadik Balatonfüredet

Szoros első félidő után egy magabiztos, 32-23-as győzelmet aratott a K&H férfi kézilabda ligában, a Balatonfüred otthonában a Pick Szeged. Mikler Roli kapuja betonból volt.

Balatonfüredi KSE-PICK Szeged 23-32 (14-15)
K&H férfi kézilabda liga, 23. forduló, Balatonfüred, Szabadidőközpont, 600 néző. Vezette: Hargitai, Markó.
Balatonfüred: Bősz – Pedro 2, Topic 6, Szűcs B., Szöllősi B. 3, Németh 1, Bóka 2. Csere: Andó (kapus), Malinovic 5, Szmetán 2, Kemény, Gostovic 1, Határ 1. Vezetőedző: György László.
PICK Szeged: Mikler 1 – Sostaric, Tönnesen  1, Bombac 2, Rosta 4, Bodó 8, Blonz 2. Csere: Mackovsek 1, Henigman, Radivojevics 9/6, Garciandía 2, Martins 2, Radvánszki.  Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 8, ill 8 perc
Hétméteres: 1/0, ill. 6/6

A bajnokságban harmadik helyen álló Balatonfüredi KSE otthonában léptek pályára a Kékek, a csurgói meccshez képest egyetlen helyen változott a keret, mint a csapat beszámolója írta, az osztrák válogatott balszélső, Sebastian Frimmel visszatért a csapatunkba.

Kent Robin Tönnesen és Bodó Richárd góljaival indult a randevú, Mikler pedig Roland remekelt, így a hetedik percig érintetlen volt a kapuja. 20 percnyi Pick vezetést követően fordított a hazai csapat, 9-8-ra lett az állás, majd két perc múlva, 11-9-nél időt is kért a Szeged. Bejött, hamarosan 12-12 lett az állás, a hajrában Bodó Ricsi gólja zárt, így a félidőben 15-14 volt az állás a Pick Szeged javára.

Jól indult a második harminc perc, a szegedi védelem brilliáns volt, a különbség folyamatosan nőtt, a végén 32-23-ra diadalmaskodott a Tisza parti csapat, magabiztosan begyűjtve a 2 bajnoki pontot.

Forrás: Pickhandball

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Click Here
'Fel a tetejéhez' gomb