Sport

Mindkét kaput befalazták, nem született gól a Pécs–Szeged meccsen

A labdarúgó NB II 36. fordulójában a PMFC a dobogóra vágyó Szegedet fogadta. A találkozót mindkét gárda csak egy-egy periódusban tudta irányítani, gólt viszont egyik csapat sem tudott szerezni, így maradt a pontosztozkodás.

LABDARÚGÓ NB II
36. FORDULÓ

PÉCSI MFC–SZEGED-CSANÁD GA 0–0
Pécs, 
PMFC Stadion, 900 néző. Vezette: Bana Gergely (Aradi József, Kiss Balázs)
PMFC: Bukrán – Sági, Rácz L., Dávid Z. (Zsemlye, a szünetben), Katona L. – Grabant (Geiger, a szünetben), Futó, Nikitscher, Hegedűs M. (Svedyuk, 26.) – Bíró B. (Tihanyi, 57.), Adamcsek. Vezetőedző: Vas László
Szeged: Molnár-Farkas –  Ódor, Temesvári, Pejovics, Kővári – Simon Á. (Farkas, 82.), Kovács M. – Gajdos (Gréczi, 67.), Horváth K., Csoboth (Dobos, 88.) – Kóródi (Haruna, 88.). Megbízott edző: Andorka Péter

A Szeged kezdett jobban, az első percekben a házigazda Pécs dekoncentráltan játszott. Sági ebben az időszakban rá is ijesztett a hazai nézőkre, egy hazaadása elszállt Bukrán mellett, s nem sokkal ment csak a kapu mellé. A korai zavar elmúlásával azonban a Pécs átvette a találkozó irányítását, s több veszélyes pontrúgást is kiharcolt. Adamcsek, Grabant és Dávid Zoltánnak is volt veszélyes, kapura tartó lövése, aminél vagy egy vendég védő, vagy Molnár-Farkas mentett bravúrral.

A Szeged sem tétlenkedett közben, többször is veszélyesen kontrázott, ezekből talán Csobothé volt a legveszélyesebb, aki egymaga száguldott a felezőtől a tizenhatosig, de ott estében csak a jobb kapufát találta el Bukrán mellett. A fordulás utáni első negyed óra a szegedieké volt. Előbb Simon Ádám szabadrúgásból volt közel a vezetés megszerzéséhez, majd azonnal az ő szögletéből Temesvári, de Bukrán mindkétszer bravúrt bemutatva hárított.

A folytatásban még itt is, ott is voltak helyzetek, de igazán egyik gárda sem járt közel a gólszerzéshez, így pedig maradt az osztozkodás a végére.

Forrás: NSO

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb