Mindenmás

Napi pakk: felhős, olykor azért napos időjárás, és folytatódó aszfaltozás vár ma Szegeden

Nem ússzuk meg a hét utolsó napját sem felhők nélkül Szegeden. Egy kicsit olyan lesz, mintha a vasárnap lemásolta volna a szombatot Szegeden. De ne csüggedj, fázni nem fogunk, úgyhogy vesd bele magad a vasárnap minden gyönyörébe, miközben a Szeged365 elhozza neked a legfrissebb híreket!

MAI NÉVNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Mihály, Géza, Győző, Péter, és Stella nevű olvasónknak!

SZÜLETÉSNAPOSOK, ÉVFORDULÓK

Hoztunk pár érdekességet is mára!

  • Ma van a Vöröskereszt napja. A Vöröskereszt alapításának az 1863-as évet jelölik meg, de az ún. Genfi Egyezmény egy évvel később hagyta jóvá a kezdeményezést. Magyarország 1881-ben csatlakozott a vöröskeresztes mozgalomhoz.
  • Ma ünnepli 47. születésnapját Enrique Iglesias énekes,
  • valamint 79 éve született Laux József rock- és dzsesszdobos, könyvkiadó, az Omega és az LGT együttesek alapító tagja.

FELHŐS, DE REMÉLJÜK AZÉRT PICIT NAPOSABB IDŐNK LESZ VASÁRNAP

Vasárnap a fátyol- és a gomolyfelhők mellett rövidebb időszakra kisüt majd a nap is Szegeden. Az előrejelzések szerint elszórtan továbbra is kialakulhatnak záporok, zivatarok. Környezetükben erős, viharos lökések kísérhetik a szelet, de élénk lökések zivataroktól függetlenül is előfordulhatnak. Hajnalban 7 és 15, délután 21 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: Zombori József

ASZFALTOZÁS, ÉS EGYIRÁNYÚ FORGALOM A VÁR UTCÁNÁL

Egy héttel ezelőtt kezdte meg a kivitelező vállalat felmarni az aszfaltot és szintbe állítani a közműfedeleket a Vár utca és a színházi körforgalom között, most pedig az aszfaltozáson van a sor. Ma még a Belvárosi híd irányából egyirányú lesz a forgalom. Ezt követően hétfőtől véglegessé válik a forgalmi rend a Stefánián.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: try this out
  2. Visszajelzés: ข่าวกีฬา
'Fel a tetejéhez' gomb