Mindenmás

Tasnádi Péter: hatalmas butaság, hogy megrendezett lett volna Berki és M. Richárd halála

Berki Krisztián és M. Richárd konteókkal övezett haláláról beszélt Facebook videójában a magyar alvilág legendás keresztapja, Tasnádi Péter. A vállalkozó – aki kisebb-nagyobb megszakításokkal másfél évtizedet töltött börtönben – ismerte mindkettejüket, bár mint mondta, barátok nem voltak.

Tasnádi a videóban leszögezte, hogy a két halálesetnek az összeesküvés-elméletekkel ellentétben szerinte semmi köze nincs egymáshoz. “Meghalt két ember, a családjuknak pedig nehéz lesz feldolgozni a történteket” – mondta, majd hozzátette, mivel neki is van három gyermeke és öt unokája, át tudja érezni a hozzátartozók fájdalmát.

Azt mondja, Berki szerepet játszott, nem olyan volt, mint amilyennek a tévé képernyőjén keresztül látszott. Az sem igaz szerinte, amit magáról állított például a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, hogy nem segít senkinek, hiszen neki mindig segített, amikor szüksége volt rá, és soha egy fillért nem fogadott el tőle. Elmondta, sok mindent beszélnek erről a tragédiáról, ahogy az aznap bekövetkezett másik halálesetről, M. Richárd haláláról, még olyanokat is, hogy megrendezett az egész történet, és tanúvédelmi program keretében másik földrészen tartózkodnak, de szerinte ez hatalmas butaság.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb