Kikapcs

“Úgy élvezem én a strandot” – hamarosan indul a szezon, ezeken a fürdőhelyeken csobbanhatsz Szegeden és környékén

Végre beköszöntött a jó idő Szegeden: ragyog a nap és a hőmérők higanyszálai már 30 fok körül mozognak. Mi pedig már semmi másra nem vágyunk ilyenkor, csakhogy csobbanhassunk a strandok hűsítő habjaiban, ezért összeszedtük nektek, Szegeden és környékén, mely starndok nyitottak már ki, valamint hol és mennyiért lubickolhatunk, vagy süttethetjük a hasunkat a szikrázó napsütésben.

MÁR CSAK EGY HÓNAP ÉS KINYIT A SZEGEDI LAPOS BEACH

Családi nappal nyílik a szegedi Lapos Beach második szezonja június 18-án. Az előre meghirdetett program szerint ugrálóvár várja majd a gyerekeket, de lesznek sportversenyek és egy kis “megvendégelés” is.

A SZEGEDI PARTFÜRDŐN MÁJUS ELSEJE ÓTA CSOBBANHATUNK

Május elsejével elindult a szezon a Szegedi Partfürdőn is, ahol szabadstrand, családi és ülő medencés fürdő is segít hűsíteni magunkat a meleg tavaszi/nyári napokon. Itt a felnőtt napijegy ára 1200 Ft, a diák és nyugdíjas belépő pedig 900 Ft-ba kerül.

Fotó: Szegedi Partfürdő Kemping és Apartman

A SZENT ERZSÉBET MÓRAHALMI GYÓGYFÜRDŐ KÜLTÉRI MEDENCÉIVEL IS VÁR

A nyári időszakban a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a 14 fedett medence mellett 7 szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. április 15-e óta már csobbanhatunk a kültéri gyermekpancsolóban, valamint a kültéri csúszdás élménymedencében, május 27-től pedig a látogatók kikapcsolódhatnak a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedencében is. A fürdőben a felnőtt napi jegy szauna használattal 3 400 Ft-ba kerül, míg a diák- és korkedvezményes jegy szauna használattal 2 900 Ft.

ERRE A HÉTVÉGÉRE KINYIT A SZIKI

A kora nyárias időjárást a Szegedi Sport és Fürdők Kft. is megérezte, hiszen a szerdán kiküldött sajtóközleményükben azt írják, hogy ezen a hétvégén megnyitja kapuit a Sziksósfürdő Strand és Kemping. A strand az időjárás függvényében várja majd a későbbiekben vendégeit, az előszezont június 3-án nyitják, ekkortól a nyári szünetig hétvégenként fogadják majd a vendégeket, június 16-tól pedig minden nap élvezhetjük a nyarat Dorozsmán. Június 3-30 között Szikire a felnőtt belépőjegy díja 1 000 Ft, a kedvezményes belépő ára pedig 800 Ft.

KÜL – ÉS BELTÉRI MEDENCÉKKEL, BARLANG ÉS ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉSSEL VÁR A MAKÓI HAGYMATIKUM FÜRDŐ

Kül – és beltéri medencékkel, barlang és éjszakai fürdőzéssel vár a Makói Hagymatikum Fürdő. Itt a felnőtt napijegy a fürdő honlapján feltüntetett információk szerint 2020.06.20 -tól 3100 Ft-ba kerül, míg a diák és nyugdíjas vendégek 2300 Ft-ért látogathatják a fürdőt.

Fotó: termalfurdok.com

SÁNDORFALVI NÁDASTÓ ÉS SZABADIDŐPARK

Május 14-én, szombaton kerül sor a Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark ünnepélyes avatására, amelyet követően június 15-től fog kinyitni a fürdő. Az üzemeltetők tájékoztatása szerint a tavalyi árakkal indítják a szezont, ami azt jelenti, hogy a felnőtt jegy 1100 FT, a diák 1000, míg a nyugdíjas és gyerek jegyek 900 Ft-ba fognak kerülni.

Fotó: szeged.imami.hu

A HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI SUN CITY SZABADIDŐ – ÉS VÍZISPORT CENTRUM IS VÁRJA MÁR A STRANDOLNI VÁGYÓKAT

Május elsejétől hatalmas homokos parttal, négy csúszdával és vízi játszótérrel várja a látogatókat a Sun City Szabadidőközpont Hódmezővásárhelyen. Itt a felnőtt, diák és nyugdíjas napi jegy is egységesen 1400 Ft-ba kerül.

Fotó: suncityszabadidokozpont.hu

LUBICKOLHATSZ A KÖRÖS – TOROKI PARTFÜRDŐN IS CSONGRÁDON

Csongrád szabadstrandja, a Körös-toroki Partfürdő rendezvényei és fürdési lehetőségei miatt is népszerű a környéken nyaralók körében. A strand a nyári időszakban bármikor, ingyenesen látogatható. 

Fotó: szeged.imami.hu

A MÁRTÉLYI SZABADSTRAND IS VÁR A NAGY MELEGBEN

A mártélyi Holt-Tisza igazi tengerparti hangulatot nyújt az ide látogatóknak. Több mint 100 méter hosszú homokos part fogadja a vendégeket megannyi kikapcsolódási lehetőséggel. A strand ingyenesen látogatható.

Fotó: szallas.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb