Kikapcs

Borfeszt365, az első fotóriport: nyitnak a borászok és a kiállítók, már alakul a hangulat a Széchenyi téren

A hivatalos megnyitó majd csak délután fél hatkor kezdődik, viszont beindult már a hangulat a Szegedi Borfesztivál egyik helyszínén, a Széchenyi téren. Ennek apropóján a Szeged365 olvasói már elő is kapták a telefonjaikat, és elárasztottak bennünket hangulatos fotókkal a helyszínről.

Két év kihagyás után ma délután lassan megtelnek a kihelyezett padok és asztalok, nyitnak a borászok és a kiállítók, valamint ezernyi mosoly mellett töltődnek fel a borospoharak a fesztiválon. Érdekességként eláruljuk azt is, hogy már több mint 140-en jelentkeztek be a a közösségi médiában a Széchenyi térről, pontosabban a “Leendő Borfesztivál” helyszínéről.

Borfeszt365 – szigorúan egy pohárkával, szigorúan a Szeged365-tel! Programok, arcok, élmények, élő tudósítások, videók, nyeremények és 10 nap féktelen pörgés a világ legszeretnivalóbb városában, Veletek, a Szeged365 virtuális családtagjaival!

MINDEN MAI PROGRAM EGY HELYEN

Ma újra elstartol városunkban Magyarország legnagyobb borünnepe a 26. Szegedi Borfesztivál. Az első napon látványos felvonulással indul a rendezvény, de fellépőkből sem lesz hiány: a bormámoros estéhez többek között a Docpiano Band, Tóth Andi, Várkonyi Tibi és Oláh Gergő szállítják a zenét. Cikkünkben a pénteki programokat szedtük össze nektek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb