BlogSzegedi Arcok

Borfeszt365 Paparazzi: ennél cukibb fotót még nem láttál a Szegedi Borfesztiválról!

A Szeged365 olvasói a legjobb paparazzik, mindez akkor is érvényes, ha a Szegedi Borfesztiválról van szó – rengeteg fantasztikus fotót kaptunk az elmúlt 24 órában, hálából pedig ismét sorsoltunk – íme a második Borfeszt365 Paparazzi nyertesünk! Szívből gratulálunk Trenka-Zemlényi Ritanak, aki a fesztivál történetének legcukibb fotójával húzta be a második nyeremény-pakkunkat: 

  • egy üveg bort a XXVI. Szegedi Borfesztivál kínálatából,
  • egy hivatalos Borfeszt-poharat,
  • egy 5000 Ft-os kupont a Prézli – Simple Kitchen-be,
  • és két original-autentik (stb) Szeged365 passztartót, amelynek eszmei értéke már-már tényleg felbecsülhetetlen. 

Rita az alábbi,

“Apró segítség! Egy jó Jeges Maczkó sose rossz!” – írta a fotóhoz, amin a legfiatalabb, egyben a legcukibb borfesztiválozó szervírozza épp az anyuka kedvenc borát.

Az átvételi infókat üzenetben küldjük el 48 órán belül, szívből gratulálunk, Rita! 

SZIGORÚAN EGY POHÁRKÁVAL, SZIGORÚAN A SZEGED365-TEL!

Te is szeretnél nyerni? (igen) (igen) (igen) Pörögj velünk 10 napon át, légy a tudósítónk, mi pedig megháláljuk szuper nyereményekkel! 

  • Látsz valami izgalmasat?
  • Lőttél egy őrült fotót a haverokkal, csajokkal? 
  • Videóra vetted, ahogy hajnalban együtt énekeltél a P@csaemberrel? 

Posztold be a Szeged365 Társalgóba (előtte persze csatlakozz a csoporthoz), bármi is legyen az! Jöhetnek sztorik, vélemények, fotók, videók, bármi, csak a Szegedi Borfesztiválhoz legyenek köthetőek! A Borfeszt365 Paparazzikat minden nap megjutalmazzuk, a beküldők között 24 óránként kisorsolunk egy olyan pakkot, mint amilyet Dia nyert! A sorsolás a random.org segítségével, teljesen véletlenszerűen történik, ergo nem a beküldött sztori hírértéke, wow-faktora dönt, hanem a puszta szerencse.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb